Saturday, May 22, 2010

Kanatçı Marka Restaurant – Bahçelievler

Lezzet,Kalite,Hizmetin Adıdır.

İstanbul'un orta yerinde Bahçelievlerin Mahmutbey caddesi üzerinde Havaalanı 15 dakika otogara ise 25 dakika mesafededir.Dikkat alışkanlık yapar sloganı ile yola çıkan mekan her türlü organizasyonlar için ideal bir yer.

Güzel bir vakit geçirmek ve o eşsiz tatları tatmak istiyor iseniz ne duruyorsunuz. Hemen aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte Kanatçı Marka Restaurant’ta yerinizi alın.

Bahçelievler’in yeni mekanı Kanatçı Marka Bahçelievler’in güzel mekanlardan biri olan Kanatçı Marka konuklarını sıcak ve bir o kadar da güler yüzlü bir atmosferde karşılıyor.Kapılarını sabah 10:00’da sabah kahvaltısı ile açan Kanatçı Marka müşteri ve konuklarına gün içerisinde Öğlen menüsü ve aperatif yemekler eşliğinde ağırlıyor.

Mekan akşamları ve özel günlerde konuklarına çeşitli bir o kadarda özel menüler sunmaya devam ediyor.Kanatçı Markada gece eğlenceli ve sohbet dolu bir ortamda devam ediyor. Toplam da 100 kişilik oturma kapasitesi ile her türlü organizasyona açık olan mekan özel bayi toplantıları için eşsiz bir yer.

Kanatçı Markanın ayrıca yazın ve kışın aile salonu mevcut.

Kanatçı Markanın yemekleri ağız tatlarına hitap eden aşçılar tarafından hazırlanıyor. Her biri ayrı lezzete sahip mönüde ızgara çeşitleri ve köfte,kanat en beğenilenler arasında.Tatlı menüsünde ise eşsiz tatlıları bulmak mümkün.

Günün her saatinde İstanbul stresinden uzaklaşmak ve biraz aileniz ve arkadaşlarınız ile vakit geçirmek,müzik dinlemek ve o eşsiz tatları tatmak istiyorsanız ne duruyorsunuz. Hemen aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte Kanatçı Markada yerinizi alın.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara