Saturday, May 22, 2010

Nanna Restaurant – İdealtepe – Küçükyalı – Maltepe

Adalar manzarasına karşı rakınızı yudumlarken Kamil Topçu'nun ruhunuzu okşayan sesinden canlı Türk sanat müziğimi dinlemek istediniz?

Yoksa iş çıkışı VIP'de gerçekten özel hissedip viskinizi yudumlarken gün batımını mı seyretmek?

Ya da Anadolu yakasında oturuyorsunuz ama Taksim'in Nevizade'sinin otopark problemi, tinercisi olmayan trafiksiz, köprüsüz halini mi yaşamak istiyorsunuz? Fransız sokağımıza bekleriz.

Belki de piyano ve kemanın eşsiz büyüsüne kapılıp mahzenimizden dünya mutfağı lezzetlerinden birinin tadını tamamlaması için size özel seçilmiş bir şişe şarapla birkaç saatliğine büyük şehrin yarışından kendinize huzur dolu bir kaçış; belki de canlı çigan müziği eşliğinde gelenekselleşecek bir brunch'ta çocuklarınız profesyonel animatörlerle oyun odamızda oynarken hafta başının stresine kendinizi hazırlamak...

Peki ya cumartesi akşamları Soner Arıca'nın kadife sesinden 400 kişilik bahçemizde felekten bir gece çalmaya ne dersiniz?

Nostaljiyi ve kendini nostaljinin bilindik kollarına bırakmak isteyenleri de unutmadık. Her çarşamba bahçemizde toplumumuza malolmuş sanatçılarımızın canlı performanslarına da yerinizi ayırtmayı unutmayın...

Ne dilerseniz dileyin, bereket ve aşk tanrıçası anlamına gelen Nanna'da bulacağınıza eminiz. Eğlencenin ve kalitenin yeni adresi Nanna İdealtepe sahilyolunda açıldı. Nanna'yla olan randevunuzu geciktirmeyin.

Mekanımız 3 kattan oluşmaktadır:

İç Mekan Kapasite: 300
Kokteyl düzeni: 190 + 60 + 50
Oturma Düzeni: 160 + 50 + 40

Dış Mekan Kapasitesi
Kokteyl düzeni: 300
Oturma Düzeni: 400

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara