Monday, May 3, 2010

Nar Cafe & Restaurant - Rumeli Hisarı

Boğazın eşsiz manzarası eşliğinde her sabah 07:00’den gece 02:00’ye kadar sıra dışı lezzetleri ile hizmet veren Cafe Nar İstanbulluların ve İstanbul’u ziyaret edenlerin kalbinde yer edindi. Cafe Nar’ın hikâyesi ise Ankara’dan İstanbul’a gelen iki çocuk annesi Demet Kaynak ve ablasının, 5 Mayıs 2006 da Küçük Nar’ı açması ile başlıyor. İkili, 2007’de ise yanlarındaki tarihi ahşap binaya Cafe Narı açararak boğaz severlere bu seçkin mekânları sunmaya başlıyorlar.

Başka yerde bulması zor olan Cafe Nar’a özgü taze meyve ve meyve sularıyla ünlü menü; ana yemek, salata ve tatlı çeşitleriyle daha da zenginleşmiş olarak sunuluyor. Özel kahvaltı tabakları menüsündeki Yiğit, Aslı ve Beril gibi çok beğenilen klasiklere ek olarak Londra, İzmir, Amsterdam ve Paris tabakları ziyaretçilere takdim ediliyor. Kaşık salata, İzmir tulumu, otlu taze tulum, bal, kaymak, zeytin, biber kızartması ve yumurtalı ekmekten oluşan İzmir tabağı ilk gün itibariyle müşterilerin gözdesi.Cafe Nar’ın imzası haline gelen başka hiçbir yerde rastlanmayan pepino, dağ böğürtleni gibi sıra dışı ve taze meyveler ise birbirinden orijinal tabakları süslemeye devam ediyor.

‘Keyif Menüsü’ ise çok çeşitli ve renkli alkollü içecek yelpazesiyle konukların beğenisine sunuluyor. Klasik Cosmopolitan, Mojito gibi lezzetlerin yanı sıra Nar’a özel Nar’tini gibi orijinal karışımlara menüye yeni eklenen peynir ya da şarküteri tabakları ve birbirinden güzel başlangıçlar eşlik ediyor.

Kendine özel lezzetlerle tatlandırılmış menüsündeki farklıların yanı sıra Cafe Nar’ın ahşap tarihi binasının iç dekorasyonu misafirlerini ev sıcaklığını aratmayacak bir konseptle ağırlıyor. Aynı zamanda katların özel günler için ayrılmasına olanak sağlayarak, toplantı ve doğum günü gibi özel günler için güzel bir alternatif yaratılıyor.

CafeNar , duvarlarda dönemsel olarak değişen sanatçıların resimleri ile her yıl 5 sergiye ev sahipli yapıyor. Nisan ayı boyunca duvarları Vivi Beskinazi’nin yağlı boya çalışmaları süsleyecek. Vivi’nin resimlerine sahip olmak isteyenlerin resim menüsünden istedikleri resmi seçerek hesaba dâhil etmeleri yeterli oluyor. Alınan resimlerden elde edilen gelirin bir kısmı ise sivil toplum kuruluşlarına veriliyor.

Seçkin bir mekânda güler yüzlü personel ve üstün hizmet kalitesi sunan Cafe Nar, düzenleyeceği etkinler ile yaz gecelerine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları farklı DJler’in performanslarıyla, bu gecelere özel hazırlanan Tapas menüleri eşliğinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Cafe Nar bu sene başladığı, 6-25 kişilik gruplara verilen catering hizmeti ile bu alanda bir fark yaratıyor. Kendilerine özgü uygulama ile yemekler önceden hazırlanıp davet mekânına götürülmek yerine, şefler bizzat davetin verileceği mutfağa giderek yemekleri orada hazırlıyorlar. Böylece yemekler sıcak lezzetiyle ikrama çıkıyor. Misafirler ister boğazın mükemmel manzarasını karşılarına alarak, ister kendi seçtikleri mekânda bu anne eli değmiş birbirinden özel lezzetleri deneyebiliyorlar.

Büyüleyici boğaz manzarası ve unutulmaz lezzetleri ile Cafe Nar misafirlerine keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara