Monday, May 17, 2010

Rush Cadde - Erenköy

CADDE’NİN ÇİZGİSİ DEĞİŞİYOR “RUSH CADDE” AÇILIYOR…

Anadolu Yakası’nın göz bebeği Bağdat Caddesi yepyeni bir tarzla canlanıyor. Rush Cadde, farklı konseptiyle Bağdat Caddesi’nin yeni trendi olmaya, trend yaratmaya geliyor!!!

Rush Cadde gün içinde değişen konseptleriyle Anadolu Yakası’nın hasret kaldığı keyfi bekleyenleriyle buluşturuyor. Bağdat Caddesi’nin göbeğinde, ne içinde ne dışında, Cadde havasında ama gürültüsünden uzak, modern dekorasyonu, sıcak atmosferi, özel lezzetleri, farklı müzik alternatifleri ve özel programları ile yepyeni bir tarz Rush Cadde.

Modern ve eğlenceli mimarisinde, her tercihe uygun rahat ve konforlu bir ambiyans yaratılan mekanda kullanılan sıcak renkler sade ve şık bir hava katıyor. Dünya mutfağından lezzetlerin özenle seçilip kendi tarzıyla harmanlandığı menüde Rush Cadde farklı seçenekleriyle de vazgeçemeyeceğiniz tatlar sunuyor. Haftanın her günü 11:00 – 04:00 arası hizmet veren Rush’ ta öğle ve akşamüstü lounge müzik eşliğinde günün stresinden kurtulup, yemeğinizi yerken, Rush özel kokteyllerini tadabilirsiniz. Akşam yemeğinde hareketlenen müzikle birlikte ısınan atmosferde kendinizi ritimlere bırakıp günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde yerli yabancı popüler parçaların eşliğinde müziğin ritmi hızlanıyor. Hafta içi ve hafta sonu özel programları ile de eğlencenin adresi olmaya hazırlanan Rush’ta sahne benim diyenlere Karaoke Geceleri, salsacılara Ritim Geceleri, nostaljiden vazgeçemeyenlere 45’lik geceleri, 80ler-90lar, yeni trend After Work Partileri ve daha bir çok özel alternatif sunuluyor. Akşamüstü özel indirimli “Rush Hour” saatlerinin de düzenleneceği Rush Cadde’de daimi müşterileri özel ayrıcalıklar bekliyor.

İstanbul yeme içme ve eğlence hayatına farklı bir soluk getirecek, unutulmaz geceleriyle Cadde’yi çizgisinden çıkaracak, farklı ve özel hissettiren tarzıyla “Rusher” lar yaratacak, adıyla, tadıyla kaliteyi hak eden müşterilerine keyifle hizmet verecek bir mekan geliyor !!!

Rush Cadde 13 Mayıs Perşembe günü bekleyenleriyle buluşuyor…


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara