Wednesday, June 23, 2010

Adil Restaurant - Tuzla

Sizlere özel olduğunuzu hatırlatmak ve tadına doyamayacağız mönülerimizi sunmak için sizleri de ADİL RESTAURANT’ a bekleriz.

RESTAURANTIMIZ:
GİRİŞ – KATIMIZ : Burada hizmetimiz hızlı ve pratik yemek şeklindedir. Schnizel, köfte, çeşitli et ve tavuk spesiyalleri ve içecek çeşitlerimizle servis yapmaktayız. Deniz manzaralı bu bölümümüzde yaklaşık 100 kişiyi ağırlayabilmekteyiz.
İKİNCİ KATIMIZ: Balık ve deniz mahsullerini sunduğumuz ikinci katımızda öğle ve akşam yemeklerinizin yanı sıra özel günleriniz için ideal ortamları sizin için hazırlıyoruz.

Güneşin denize batışını yada ayın denize yansımasını izlerken ADİL farkıyla balık yemek bir başkadır. 100 kişilik katımızda keyifli zaman geçirmeniz için herşey düşünüldü.
15 KİŞİLİK ÖZEL VIP ODAMIZ : Yemek yerken iş konuşabilir, arkadaşlarınıza, dostlarınıza özel bir davet vermek isteyebilirsiniz. Bunun için vip odamızı tercih edebilirsiniz.
ÇATI KATI – TERAS : Yaz günlerinde açık olan katımızda yemek yerken bırakın denizden esen güzel hava yanaklarınıza hoş geldin öpücükleri kondursun.

İş toplantıları ve özel günleriniz için farklı paket programlarımız için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara