Wednesday, June 16, 2010

Al Jamal - Nişantaşı - Maçka

AL JAMAL’DA 1001 GECE MASALLARI, YAZ AKŞAMLARI DA DEVAM EDİYOR...

AL JAMAL boğaz manzaralı terasına taşındı...

Geçtiğimiz yaz sezonunda Sortie nin içinde hizmet veren AL JAMAL bu yazı kendi yerinde,daha önce Banlieue Gold ve Balkon 15 ismiylede bilinen terasında geçiriyor.

AL JAMAL, bu yaz yine dekorasyonu ve eğlencesi ile 1001 Gece Masalları’nı terasında yaşatmaya devam edecek!

İstanbul gecelerinin en farklı mekanı olan, dekorasyonu, yemekleri ve eğlencesi ile çok özel bir deneyim sunan AL JAMAL boğaz manzaralı yeni adresine taşındı. İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarasını seyrederken kendinizi Marakeş veya Beyrut’ta bir sarayda hissedeceğiniz AL JAMAL TERAS, Ortadoğu’nun mistik ortamını farklı dekorasyonu ile yaşatıyor. Yeşilliklerin arasında bir vaha kadar büyüleyici, 1001 Gece Masalları’nda anlatılan görkemli saraylar kadar davetkar ve gizemli olan AL JAMAL TERAS, herkesi kendi masalını yaşamaya davet ediyor. Türkçe, Arapça, İngilizce ve Fransızca şarkıların Arap ezgilerinden esinlenen nağmeleri ise bu masala eşlik ediyor. Dansözlerin yaşattığı çok özel şovlar ise eğlenceye bin bir renk katıyor.

Ortadoğu’nun geleneksel lezzetlerini damak tadımıza özel hazırlanmış şekilde sunan yemekleriyle dikkat çeken AL JAMAL TERAS’ın mutfağında Çapamarka’nın şefleri Gazi ve Bilal Ateş bulunuyor. AL JAMAL TERAS’da her an yurtdışından gelen ünlülerle bu masalı paylaşabilirsiniz! AL JAMAL, CAHİDE, IT’S A JOKE VE LONGTABLE BİR ÇAPAMARKA İŞLETMESİDİR.

Nişantaşı'ndaki diğer mekanlar için: http://www.istanbulrestaurants.com/

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara