Tuesday, June 22, 2010

Bebek Koru Kahvesi -Bebek

Boğaz'ın keyfini çıkarabileceğiniz aynı zamanda kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir yer: Bebek Koru Kahvesi...

Bebek’in orta noktasına konumlanmış olan Bebek Koru Kahvesi, müşterilerine alışkanlık yaratmış durumda. Güler yüzle sunulan birbirinden lezzetli yemekler ve keyifli ortam, güzel servis ve muhteşem sunum ile sıcak karşılanma, mekanın bir ‘klasik’ olmasındaki en büyük etkenlerden.

1997 yılından beri Bebek’in orta noktasına konumlanmış olan Bebek Koru Kahvesi’nin müşterilerinin neredeyse tamamına yakını eski müdavimlerinden oluşuyor.

Boğaz'ın mavisini doya doya seyredebileceğiniz Bebek Koru Kahvesi’ne ilk adım attığınızda, dinlendirici bir müzik eşliğinde, güler yüzlü sahipleri Macit Bey ve Oya Hanım karşılıyor sizi.

Mekan, Macit Eflatun’un deyimiyle, cumhuriyetten gelen kahve kültürünü anımsatmak ve Arif Paşa Korusu ile Ayşe Sultan Korusu’nun arasında kalan konumu itibariyle Bebek Koru Kahvesi adını taşıyor. 70 kişilik mekanın açıldığı günden bu yana hiç değişmeyen çalışan ve servis ile mutfak ekibi 12 kişiden oluşuyor.

İtalyan, Fransız ve Türk mutfağından güzel örneklerin yer aldığı zengin mönüsünden seçeceğiniz açık büfe kahvaltı seçeneği ile ya da Türk kahvaltısı seçeneği ile güne başlayabilirsiniz.

Bebek Koru Kahvesi’nde mönü isteğinize göre şekillenebiliyor. Somon ızgara, karides güveç, sebzeli noddle, Çin usulü tavuk, dana schnitsel, Fransız usulü ıspanaklı kuzu, kaşar pane müşteri isteğine göre eklenen çeşitlerden bazıları. Crem brule, cheese cake, cheese brownie, limonlu mereng, brownie, truffle, elmalı tart gibi tatlı çeşitleri yemeğin finali için ideal.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara