Wednesday, June 23, 2010

Blackk - Kuruçeşme - Ortaköy

Geçen sene club olarak açılan Blackk, bu sene daha da büyüyerek bir kompleks haline geldi. Blackk, bu yıl 3 kısımdan oluşuyor: Resto-lounge; Club ve Levendis Rum Meyhanesi...

Resto-lounge:

Blackk’in bu bölümü, New York ve Londra’da yeni popüler olan Resto-lounge tarzının Türkiye’deki ilk örneği olması özelliğini taşıyor. Burada rahat koltuklarınızda yemeğinizi yiyip, aynı rahatlıkla geceye devam edebileceğiniz bir ortam yaratılmış. 19.30’dan itibaren hizmet vermeye başlayan Resto-lounge’da içkilerinizi yudumlarken Boğaz'ın eşsiz manzarasını seyredebilirsiniz. Yemek seçiminizi ise fusion lezzetlerden oluşan a la–carte mönü veya Sushi mönüsünden yapmanız mümkün.

Club:

Commercial müzik çalınan alt kat ise 04.00 ‘e kadar dansedip zaman zaman da canlı showlar izleyebileceğiniz alternatif bir mekan...

Levendis Rum Meyhanesi:

Farklı dekorasyonuyla dikkat çeken Levendis Rum Meyhanesi Blackk’e bu yıl dahil olan diger bir bölüm. Adını ilk olarak Bodrum Bianca Beach Club’da duyduğumuz Levendis Rum Meyhanesi fix bir mönüye sahip. Mönü; mezeler, ara sıcaklar, ana yemek formatıyla günün balığı veya günün spesyalitesi, tatlı ve yerli içkiden oluşuyor. Buranın sımsıcak atmosferinde size canlı Rum müziği ve Boğaz manzarası eşlik ediyor.

3 farklı konsepti Blackk adı altında toplayan yönetimin sahibi ise, Bodrum Bianca Beach Club’dan tanıdıgımız Figen Doğusoy. İşletmeciliğini gece hayatının vazgeçilmez ismi Emre Ergani’nin üstlendiği Blackk , bu yıl da son 10 yıldır olduğu gibi Fahri Çağlayan ve kadrosu ile konuklarını Kuruçeşme’de ağırlıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara