Wednesday, June 16, 2010

Damalis Restaurant Bar Cafe - Üsküdar

Üsküdar - Salacak sahil yolunda bulunan DAMALİS RESTAURANT BAR CAFE, taze, lezzetli ürünleri ile hizmetine devam etmektedir.

1992 yılından bu yana hizmet veren işletmemiz sizlere ve konuklarınıza en uygun şartlarda hizmet vermeye isteklidir.

İstanbul’un bu en müstesna mevkiinde, tarih ve doğanın eşsiz birlikteliğinde keyif ve güvenle lezzetlerimizi tadabilirsiniz. En iyi servis ve en uygun koşulları sunmak temel amacımızdır.

DAMALİS BALIK RESTAURANT mönüsünü her yaşa hitap eden, sağlıklı hafif ve leziz AKDENİZ mutfağından esinlenerek hazırlıyor. Sevdiğimiz tatlar, şefimiz sevgisini katarak dokunduğu zaman unutamayacağınız bir servis olarak masanıza sunulur.

Balık mücver DAMALİS’te ilk deneyeceklerinizden olsun. Başlangıçta sunduğumuz soğuk mezeler, sizde sonrası için merak uyandıracaktır. Mevsime özel salata ve meyve tabağınız yemekteki tadı tamamlamakta ki en büyük unsur olacaktır.

DAMALİS tüm bu güzelliği kaliteli hizmet, sağlık, lezzet, çok çeşit ve sımsıcak bir gülümsemeyle ölümsüzleştiriyor

DAMALİS BAR’da her akşam eğlencenin en coşkulusuna, yoğun bir günün ardından canlı müzikle beraber, içkinizi yudumlayarak başlayabilirsiniz. Damalis barda sınırsız eğlence sunuyoruz.

Doğum günü, nişan , mezuniyet ve diğer tüm grupsal faaliyetler hayalinizde ki gibi bir geceye dönüşecek ve unutulmaz anlarınızdan birisi olarak, hatıralarınızda yaşayacak...


Üsküdar'daki diğer restoranlar için Istanbul Restoran Rehberi'ni ziyaret edin.
DAMALİS CAFE yeşilin penceresinden maviye açılırken, güne sağlıklı bir kahvaltıyla başlamaktır. Her Cumartesi ve Pazar açık büfe brunch ile size zenginliği sunuyor ve zindeliğin doyumsuzluğunu tattırıyoruz.

İstediğiniz her saatte sıcak bir çay, köpüklü bir kahve eşlik eder sohbetinize...

Izgara, dürüm ve et çeşitlerimizle iş çıkışlarında, yolunuzun üstünde durup tadabileceğiniz sıcak bir ortam yaratılmış, Klasik bir CAFE...

200 ve 100 kişilik salonları, bahar ve yaz aylarında 150 kişilik terasıyla çeşitli davet ve organizasyonlarınız için de olanaklar sunmaktadır. Plazma TV’de Digitürk ve Lig Maçları yayınları izlenebilir.Geniş,ücretsiz toparkımız ve çocuk oyun alanımız mevcuttur.

Bu kalitenin, bu hizmetin, bu sıcaklığın ve samimiyetin tek sebebidir dostluğunuz...

Üsküdar'daki diğer mekanlar için: www.istanbulrestaurants.com

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara