Wednesday, June 23, 2010

Dilruba - Fethipaşa Korusu - Üsküdar

Üsküdar'da tarihi Fethipaşa Korusu'nun tepesinde; top çamların süslediği, Boğaz'a nazır bir mekanda bulunan Dilruba Restaurant, Osmanlı ve Anadolu mutfağından esinlenen yemekleri damak zevkinize sunmaktan mutluluk duyar.

Dilruba Restaurant, müşterilerini memnun etmek ve onlara en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır. Araba park sorununun olmadığı, çamların gölgesinde çayımızı yudumlamak ve bu mekanda birkaç saat geçirmek sizi sizi son derce mutlu edecektir. Özellikle sabahları yeşillikler arasındaki yürüyüş parkurlarında stresinizi atacak, spor yapmanın huzurunu yaşayacaksınız.

Dilruba Restaurant; Dilruba Bahcesi , mini büfe ve restaurant olmak üzere üç ana bölümden oluşmaktadır. Dilruba bahcesi, büyük havuzu ve 1000 kişilik kapasitesi ile özelikle yaz aylarında doyumsuz keyifler sunmaktadır. Dilruba Bahcesi içerisinde yer alan mini büfemizde dürüm, gözleme tost, hamburger ve meşrubat çeşitleriyle açlığınızı giderip Boğaz manzarasıyla nargile keyfini yaşayabilirsiniz.

Dilruba Restaurant Boğaz manzaralıdır ve bir birinden ayrı üç salon bulunmaktadır: 120 kişilik kapasitesiyle Yuvarlak Salonumuz özel toplantı, grup yemeği, parti vb. durumlarda ideal bir mekandır. 70 kişilik kapasitesiyle Ahşap Salon (VIP), Boğaz'ı doğrudan gören konumu ile özelikle önemli misafirlerinizi ağırlayacağınız muhteşem bir huzur yeridir. Düğün, nişan, sünnet vb. toplantılarınızı keyifle yapabileceğiniz Büyük Salonumuz 250 kişilik kapasitesiyle haftanın her günü, günün her saati hizmetinize amadedir.

Ayrıca pazar günleri saat 09:00 ile 13.00 arasında özel pazar kahvaltısı (Brunch) kırk çeşit açık büfe servisi ile fasıl eşliğinde sevdiklerinizle neşeli ve lezzetli bir pazar keyfi olarak, huzurlu bir ortamda geçirebilirsiniz.

Dilruba Restaurant'ta 500 misafirinizi gönül rahatlığıyla ağırlayabilirsiniz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara