Tuesday, June 22, 2010

Kaşıbeyaz - Florya Bakırköy

Geniş ve ferah lobisi ile dinlenme imkanı sunulan Kaşıbeyaz'da, çocuklar için yazlık ve kışlık parkı bulunmaktadır. Burada çocuklar animatörler eşliğinde hoşça vakit geçirebilmektedirler.

Yazlık bahçesi, geniş yeşil alan, gül bahçeleri ve yapay havuzuyla sizlerin zevkli bir akşam yemeği yiyebilmeniz için hazırlanmıştır.

İtinalı ve hızlı servisi ile de iddialı olduğumuz ve temizliğe çok önem verdiğimiz için bu tür konuları işletme bünyesinde prensip kabul ederiz. Bu yüzden dışardan personel almatı değil, kendi bünyemizde uzun bir süre çalışan ve özenle yetiştirdiğimiz personelimiz ile kollektif bir çalışma metodu sunmayı tercih ediyoruz.

Sizler için özenle hazırlanan yemeklerimiz Güneydoğu'nun tüm spesyal yemekleri ve kebapları yanında bir de mevsiminde yenebilen yemek menümüz bulunmaktadır.

Kaşıbeyaz Baklava: 1999'da Kaşıbeyaz'ın içinde faaliyete geçen baklava atölyesi, hem konuklara sunulan hem de yöresel ürün ve baharatların da bulunduğu marketinde kiloyla satılan baklavanın üretimini gerçekleştiriyor

Değişik sunumlarla önünüze getirilen, Karadeniz, Ege ve Akdeniz'in farklı lezzetteki balıklarını Kaşıbeyaz Balık Restaurant'ta bulabilirsiniz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara