Tuesday, June 29, 2010

Liman Lokantası - Karaköy - Eminönü

"Konumu, kullanışlılığı, misafirperverliği ve kusursuz hizmeti, enfes yemekleri ile Liman'da unutulmaz organizasyonlara birlikte imza atalım."

Boğaz'ın girişinde, bir tarafta Kız Kulesi bir tarafta Adalar, bir tarafta Galata Köprüsü, eski İstanbul ve Topkapı Sarayı tam karşınızda; yani İstanbul’ un en güzel manzaralarının bütünlüğünün sunulduğu, paylaşıldığı bir yer.

1950’lerin havasını bozmadan ama geliştirerek İstanbul yeme içme kültürünün önemli adreslerinden birisi olan Liman Lokantası Karaköy Rıhtımı’ndan tüm İstanbul’u gören panoraması, son derece lezzetli yemekleri, dört denizin balıklarıyla enfes geceler yaşatıyor sizlere.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

Pazartesi'den Cuma'ya hafta içi her öğlen 12:00 15:00 arası yoğun iş temposundan sıkıldığınızda yada 20:00 – 02:00 arası bir nefes almak için ya da iş yemeğinde çalışmaya devam etmek istediğinizde, lezzetli ve sağlıklı yemekleri, kusursuz servisi ve güleryüzlü personeli ile Liman’a buyurun.

Her türlü davetinize başarı ile hizmet verebilecek altyapısı ve ekipmanları ile Liman Restoran hizmete girdiği dönemden bu yana bir çok önemli organizasyona ev sahipliği yapmıştır.

www.istanbulrestaurants.com 'dan geldiğinizi belirttiğiniz takdirde Liman Lokantası'ndan nakit ödemelerinizde %15 indirim kazanın!!!

İndirim için mutlaka kupon çıktısı ile gelinmelidir.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara