Wednesday, June 16, 2010

Longtable Istanbul - Nişantaşı - Maçka

LONGTABLE... Ezberinizi değiştirecek!

ÇAPAMARKA yine ezberinizi değiştiriyor... Nişantaşı The Sofa Hotel’de hareket başladı... Onu görmeden yapamayacaksınız...

Nişantaşı The Sofa Hotel’de ÇAPAMARKA’nın yeni işletmesi LONGTABLE açıldı. Yine şaşırtıcı, kışkırtıcı ama o kadar da leziz bir mekan geliyor. LONGTABLE İstanbul’un tüm ezberini değiştiriyor. Longtable ile büyülü bir dünyanın kapıları aralanıyor ve ÇAPAMARKA yine trendleri belirliyor, yine eğlence hayatına yön veriyor.

Tasarımı ve konsepti ünlü mimar Mahmut Anlar’a ve ÇAPAMARKA’ya ait olan LONGTABLE’ da misafirleri girişte 1500 adet kristal bardaktan ve lazer ışıklarından oluşan camdan bir duvar karşılıyor. Mekana ismini veren ve ham ahşap ile mermerden yapılan 14 metrelik bar, mekanın her iki tarafında da bulunuyor. 10 barmenin her gün 18.00 – 02.00 saatleri servis yapacağı bu çok özel bar artık kimi zaman sohbetlerin kimi zaman eğlencenin buluşma noktası olacak. Bar kısmında kristal avizeler bir örümcek ağı gibi birbirine incilerle bağlanıyor. Ve bar bölümü aynalarla restoran kısmından ayrılıyor.

LONGTABLE’da yine farklı malzemeler yine ilginç fikirler konseptin bütününü oluşturuyor. Beton incilerle, kristal ham ahşap ile buluşuyor. 150 kişinin yemek yiyebileceği mekanın restaurant kısmına ihtişamlı barın ortasına kurulan ve ünlü bir tasarımcının defilesini yaşatacak şekilde ışıklandırılmış bir podyumla geçiliyor. Bu bölümde ham ahşap masalar farklı bir biçimde yerleştirilirken, masalarda kullanılan özel servisler ise şıklığı ile dikkat çekiyor.

Nişantaşı'ndaki diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ni ziyaret edin.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara