Wednesday, June 23, 2010

Polat Renaissance Istanbul Hotel - Yeşilköy

DAPHNE RESTAURANT & GRILL

Adını Türk ve Akdeniz mutfağının vazgeçilmez bitkisi "defne"den alan Daphne Restaurant & Grill, usta aşçıların ellerinden çıkmış otantik lezzetleri bulabileceğiniz farklı bir mekan.

Türk ve Akdeniz mutfağının sentezinden oluşan mönüsünde her yemek ayrı bir tat. Türk mutfağının Yoğurtlu Kebabı, kömür ateşinde pişirilen Erzurum'un Cağ Kebabı'nın yanı sıra, Akdeniz mutfağının Mozzarella ve domates salatası, soğan çorbası, Mascarpone peynirli Tiramisu, özel soslu makarna çeşitlerine kadar her iki mutfağın da en seçkin lezzetleri servis ediliyor.

MARMARA BALIK LOKANTASI

Yemeğinizi yiyip, içkinizi yudumlarken denizin kokusunu da içinize çekebileceğiniz farklı bir mekan. Beyaz peynirli salatası, taptaze balıkları, huzurlu ve kaliteli atmosferiyle Marmara Balık Lokanta'sı sizi yeni lezzetlerle tanıştırıyor. Gününüzün akışına keyifli bir ara vermek ya da gecenize farklı bir renk getirmek için Marmara Balık Lokantası'na gelmelisiniz.

BIER STUBE RESTAURANT & BAR

Bier Stube, Alman ve Bavyera mutfağından oluşturduğu mönüsü, geniş bira yelpazesi ile size farklı lezzetleri keşfetme imkanı sunuyor. Düzenlediği özel lezzet haftalarında uluslararası mutfaklardan seçtiği eğlenceli yiyeceklerle tanışacak, sürprizlerle şaşıracaksınız.

POLAT CHAMPIONS BAR & RESTAURANT

Polat Champions Bar, sıcak atmosferi ve her yaşa hitap eden aktiviteleriyle sizleri bekliyor. Amerika ve Meksika mutfağından özgün lezzetlerin sunulduğu bu eğlenceli mekanda, hafta içi stand-up gösterileri, hafta sonu sürpriz konser programları, dev ekranda lig ve kupa maçlarıyla geceleriniz renkleniyor.

ROYAL CHINA RESTAURANT

Polat Renaissance İstanbul Hotel'in B2 katında ki Royal China'da Hong Kong'lu ahçılar tarafından hazırlanan Çin mutfağının birbirinden güzel yemekleri sunuluyor.

POLAT PATISSERIE

Zengin pasta çeşitleri, sandviçler, salatalar, ev yapımı kurabiyeler, uluslararası ekmek çeşitleri, nefis çikolatalar, aromalı kahve ve çay çeşitleriyle farklı lezzetleri sıcak bir atmosferde biraraya getiren Polat Patisserie hayata renk katan tatlarıyla sizleri bekliyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara