Tuesday, June 29, 2010

Revan Restaurant - Revan Plaza - Beylikdüzü - Büyükçekmece

Seçiminiz et ise, mekanınız Revan...

Beylikdüzü’nde bambaşka bir mekan. Huzurlu, sessiz, çiçeklerle bezenmiş, şık, konforlu bir o kadar da rahat ve nezih bir ortamı ile sizleri İstanbul’un keşmekeşliğinden uzaklaştıracak. Sıcacık bir misafirperverlik, güler yüzlü hizmetle doğu kültürünün lezzetlerini arayanlar, damak zevkine önem verenler için doğru adres Revan.

Seçiminiz et ise, kalabalıktan, stresten, hava kirliliğinden uzak sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz, özel sohbetlerinizde, iş görüşmelerinizde, toplantılarınız, özel davetleriniz ve partilerinizde aradığınız tek adres.

Klasik müzik, fasıl ve haftanın belirli günleri canlı müzik eşliğinde, nefis kebaplarımızı, başka hiçbir yerde bulamayacağınız özel lezzetlerimizi, ızgara ve tavalarımızı, mevsim salatalarımızı mutlaka denemelisiniz.

Pazar günlerimiz özeldir, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek isteriz. Tertemiz bir havada, çiçeklerle bezenmiş asma katımızda, zengin menülü açık büfemizde, sabahları 10: 00 ile 14: 00 arası sizleri brunch keyfine bekliyoruz.

100 kişilik VIP salonumuzla, her biri 100’er kişilik iki ayrı teras katımızla, 350 kişilik ana salonumuzla, Sinevizyonda iş toplantılarınız, maç keyifleriniz, kokteylleriniz, özel nişan, düğün ve sünnet törenlerinizde, firma kokteyllerinizde, şirket yemeklerinizde Revan’a misafir olabilirsiniz.

250 araç kapasiteli otoparkımızla park sorunu yaşamadan, çocuklarınız için 2 ayrı çocuk odası ve bakıcılar nezaretinde 1200 m2 alanımızda sizleri Revan’da olmanın ayrıcalığını yaşamaya bekliyoruz.

Revan İstanbuldaki Yeni Adresiniz olacak...

Revan Restaurant İstanbulda Siz Misafirlerimizden gelen yoğun istek üzerine Revan Restaurant Tarihi Pera Palas Oteli'nin Yanında eski Casabilanka Gazinosu'nun tarihi dokusunu koruyarak Kasım ayından itibaren REVAN PERA olarak hizmetinizde olacaktır .

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara