Tuesday, June 22, 2010

Sapphire Bosphorus - Kuruçeşme - Beşiktaş

İstanbul’un en popüler mekanları arasına katılan SAPPHIRE BOSPHOPUS, yaz için kapılarını Kuruçeşme’de açtı.

SAPPHIRE BOSPHORUS, Boğaz'ın lacivert sularına karşı, iki köprü ayağının tam ortasında eğlenmek isteyenlere vazgeçilmez bir ortam sunuyor. Bu seneki consept ‘‘many colors’’ yani çok renklilik.

İşletmeciliğini Gökhan Oskay ve Mustafa Koca’nın yaptığı mekanın dekorasyonunu LACOTE mimarlık üstlendi. Soli Akriş, U. Cezmi Bilge ve Onur Özyasan tarafından dekore edilen mekan yaza uygun, yorucu olmayan, soft bir görünüme sahip. Krem renginin hakim olduğu mekanda bu zamana kadar hiç yapılmamış bir ilk gerçekleştirildi. Ebru sanatının inceliklerini yansıtan el yapımı 4 bin adet rengarenk çiçeklerle donatılan mekanın duvarları, 6 bin adet üzeri renkli taşlarla çevrili.

1800 metrekare alan üzerine kurulu olan SAPPHIRE BOSPHORUS, iki bölümden oluşuyor. Kulüp bölümünde 1500 kişiyi ağırlayacak olan mekanın yemek bölümünde ise SAPPHIRE BOSPHORUS ile yaza merhaba diyen ‘Safran’’ var. 200 kişilik kapasitesiyle, hizmet verecek olan Safran, bu yaz sezona damgasını vuracak.

SAPPHIRE BOSPHORUS yepyeni ve trendy kokteylleriyle yazın vazgeçilmez tatlarını misafirlerine sunuyor. Kokteyl mönüsü dışında puro içmek isteyenler için de puro mönüsü hazırlayan SAPPHIRE BOSPHORUS, tam hizmet sunmayı hedefliyor.

Türkiye’nin en iyi DJ’lerinin haftanın yedi günü performanslarını sergilediği mekanda, her Perşembe R&B ve Hip Hop partileri düzenliyor.

Aktivitelerle dopdolu bir yaz programı hazırlayan SAPPHIRE BOSPHORUS, muhteşem manzarasını gün ışığıyla seyretmek ve haftanın yorgunluğunu keyifle atmak isteyenleri de düşündü.

Muhteşem Boğaz manzarasında enerjik, sıcak, heyecanlı ve eğlenceli bir yaz “SAPPHIRE BOSPHORUS”da sizi bekliyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara