Tuesday, June 29, 2010

Sunset Grill & Bar - Ulus - Etiler - Levenet

Yemyeşil bir parkta, daire biçiminde bir bina... Yeryüzünün en güzel manzaralarından birini, bir baştan bir başa ve neredeyse kuşbakışı gören bir vaha Sunset Grill & Bar.

Gün ışığında bir zevk... Yıldızların altında ve Boğaz ın karanlığında parlayan iki köprünün ışıklı şenliğinde bir başka zevk... 7 yıldır popülaritesini ve kalitesini kaybetmeyen Sunset Grill & Bar, Boğaz'ın eşsiz manzarası eşliğinde, farklı lezzetleri, Sushi Barı ve hiçbir yerde bulamayacağınız şarap menusü ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Ayrıca 50 yılı aşkın farklı yemeklik ve şifalı otlardan, güzel kokulu baharatlı bitki ve çiçeklerden oluşan bir bahçeye sahip olan Sunset Grill & Bar, yemeklerinin lezzetini artırmak için kullandığı baharatlarını artık bu bahçesinde yetiştiriyor.

Öğle yemeklerinde %20 indirim uygulanan Sunset'te iş ve özel organizasyonlarınız için isteğe göre menu de hazırlanabiliyor. Günün stres ve yorgunluğunu eşsiz bir manzara eşliğinde atmak isteyenler için "Happy Hour" da tüm içkiler %20 indirimli sunuluyor.

İstanbul'un keyfini dünya standartlarında yaşamak isteyenler Sunset de Sushi keyfinin yanı sıra Kalifornia Mutfağı'nın eşsiz yemekleri ile geleneksel Türk Mutfağı'nın seçkin örneklerini bulabilecekler.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara