Wednesday, June 30, 2010

Zencefil Restaurant- Taksim

Sebze seviyorsanız ve farklı tatlar yaşamak istiyorsanız, Zencefil'e mutlaka gidin. Sadece vejetaryenlere değil, diyet yapanlara da şiddetle tavsiye edilebilecek bir mekan. Özellikle yeni yerinde daha çok kişiye hizmet verebiliyorlar. Sokak aynı sokak, karşı kaldırımda sadece. Pazar hariç her gün 10.00-00.30 arası hizmetinizde. Kahvaltı saat 12.00’ye kadar gün boyu her saatte yemek…Üç oturma yeri mevcut bahçe,cam bölme ve kuytu köşe… 10 yıldır değişmeyen Zencefil’de kalite ve lezzet aynı.

Genişleyen mekanda sohbet ve sükunet imkanı mümkün. Kırmızı et ve kızartma hariç, ülkemizin ve dünya mutfaklarının sebze yemeklerini bulabilirsiniz. Zencefil'i ziyaret ettiğinizde, özel olarak pişirilen sıcak ekmek geliyor önce önünüze. Sonra da maydanozlu tereyağı. Sebze salatası da damak tadını bilenler için. Hepsinde sızma zeytinyağı kullanılıyor.

Ana yemekler arasında, mevsim sebzeleri neyse mönüde onlar yer alıyor. Doğadaki yararlı otlardan da vazgeçilmiyor. Pazılı kiş, mantarlı patates, sebzeli börek, pesto soslu spagetti ise mutfakta her gün bulabileceğimiz yemekler arasında. Vejetaryen lokantaların öncüsü Zencefil’de sıcak şarap ya da limonataların tadına bakmalısınız….

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara