Wednesday, June 23, 2010

Ziyade Fasıl - Levent - Suadiye

ZİYADE FASIL (LEVENT –SUADİYE)

FASIL’IN EN EĞLENCELİ HALİ İSTANBUL’UN HER İKİ YAKASINDA

Ziyade Fasıl; Levent Ve Suadiye Şubeleriyle İstanbulluları Eğlenceye Doyuruyor...

Türkiye’nin en iyi fasıl müzisyenlerinin akustik canlı faslı ile haftanın 7 günü doyumsuz bir eğlence sunuyor. Ziyade Fasıl’da konuklar, saat 20.30’de serenat solo kemanla karşılanıyor. 21.00’dan itibaren de gece boyunca usta müzisyenlerle mikrofonsuz-akustik fasıl eşliğinde eğlence ve eşsiz lezzetler sizleri bekliyor. Fasıl aralarında Oryantal Show, Davul Show, Roman Show gösterileri ile Dj performansları müdavimlerini adeta kendinden geçiriyor.

Yeni Yaşın Sürpriz Kutlaması, Gelin Ağlatma Seansları…

Doğum günü ve Kına Gecesi organizasyonları için eşsiz bir mekân Ziyade Fasıl… Doğum günlerinde özel masa süslemesi ve balon yağmuru sürprizlerden sadece birkaçı… Daha fazla detay verip sürprizlerin tadını da kaçırmamak gerek… Kına gecesi kutlamaları da hafife alınmamalı, duvağından bindallı kaftanına, yüksek yüksek tepelerden şah şahlı kına yakma törenine kadar ritüellerin hemen hepsini tam anlamıyla uyguluyor. Muhteşem bir kına gecesi olarak hafızalara işlenen gecenin gelenekselleşen gelin ağlatma seansı da unutulmayan ayrıntılar arasında...

Gerçekten Ve Yorulmadan Eğlenmek İsteyenlerin Tercihi…

Aytunç MEKİK ve Engin AKKAŞ işletmesindeki Ziyade Fasıl’ın felsefesini; sınırsız eğlence, eşsiz lezzet, huzur veren dekorasyon ve yormadan eğlendiren müzik oluşturuyor. Gerçekten eğlenmek isteyenlerin ve ağzının tadını bilenlerin ilk tercih ettiği mekân olan Ziyade Fasıl’ın müdavimleri arasında sanat, iş, spor dünyasının birçok ünlü ismine de rastlamak mümkün.

Tadımlık Değil Doyumluk Lezzetler…

Her konuda mükemmeli hedefleyen Ziyade Fasıl’da meze ve yemekler de Türk meyhane mutfağından özenle seçilip hazırlanıyor ve deneyimli servis personelinin güler yüzüyle servis ediliyor. Steak - Tavuk Şiş, Ziyade Special Pazı Dolması, Ziyade Special Börek, Ziyade Special İrmik Helvası mekânın spesiyallerini oluşturuyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara