Monday, July 12, 2010

Beyti Restaurant

1945'lerde, Küçükçekmece'de 4 masa 20 sandalye ile açılan mekan, 1982'de Florya'daki mekanına taşındı. Türkiye'de belki de "et" e ilk ismini veren ilk ustalardan olan Beyti Güler, ününü etleri kendisinin seçmesi ve özel yöntemlerle dinlendirip terbiye ederek, kömür ateşinde pişirmesine borçlu.

"Gastronomy" konusunda, dünyanın sayılı restoranlarına verilen uluslararası ödüllere sahip olan Beyti, lezzeti, temizliği ve servisinin yanısıra, konuklarına gösterdiği yakın ilgi ve nezaketiyle de, fahri turizm elçiliği yapmaktadır.

Yanında geniş bir otoparkı bulunan Beyti, 11 Salon 3 Teras ve 5 Mutfaktan oluşmaktadır.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara