Monday, July 12, 2010

Boğaziçi Paysage Restaurant - Kanlıca

Dünya Lezzetleriyle Boğaz'ın Görkeminin Buluştuğu Tek Nokta...

Sizi içeriye attığınız ilk adımda müthiş bir huzur ile sarmalayan, şehrin içinde ama şehrin gürültüsünden uzak doğayla başbaşa kalabileceğiniz büyülü bir cennet bahçesi...

Denizin mavisi ile yeşilin birleştiği noktada, güneşin doğuşunun ve batışının en güzel seyir noktasından sizlere merhaba diyen Boğaziçi Paysage Restaurant’ta manzaraya ve lezzete doyamayacaksınız. Hidiv Kasrı ve Kanlıca' nın buluştuğu noktada muhteşem boğaz ve doğa manzarasıyla Anadolu'dan Avrupa'nın en keyifli seyir noktası olan Paysage Restaurant’ ta yerli ve yabancı canlı müzik programı ile eğlencenin tadını Boğaz'da olmanın ayrıcalığı ile çıkarabilirsiniz.

Boğaz'ın büyüleyici manzarası eşliğinde romantik ve keyifli dakikalar geçirmek isteyenler için mutlaka görülmesi önerilen mekanda; Türk, Dünya ve Fransız mutfağından seçme yemeklerle konuklarına geniş yelpazede bir mönü sunan Boğaziçi Paysage Restaurant Anadolu yakasının en gözde mekanları arasında yer alıyor. Boğaz manzarası ve damak zevkinize uygun lezzetleri eşliğinde düğün, davet, iş toplantıları ve tüm özel organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

200 kişilik kapalı mekan kapasitesi, 120 kişilik teras (açık mekan) kapasitesi farklı mönü ve müzik seçenekleri ile hizmetinizde Paysage Restaurant’ta her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi Geceleri Yerli ve Yabancı Canlı müzik programı eşliğinde Türk, Fransız ve Dünya mutfağından örnekler sunan mönülerde nefis et yemeklerinden, taze deniz ürünlerine kadar aradığınız tüm lezzetleri bulmanız mümkün.

Bahar - Yaz aylarında, uzaklaştıran, Pazar sabahları Paysage'ın yeşilin her tonunu barındıran cennet gibi bahçesinde Boğaz'ın güzelliklerini seyrederek brunch keyfi de yaşayabilirsiniz.


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara