Monday, July 19, 2010

It's A Joke - City's AVM

Çapa-Marka... Eski... Yeni... Tasarım... Değerli... Müzik... Lezzet... Enerji... Sakin... Açık mutfak... Yemek... Şampanya... Eğlence... İlginç... Kitap... Fırın... Sürpriz... Deli dolu... Heyecan... Şef’in masası... Kahvaltı... Kahve... Stil sahibi... Sohbet... Mahalle barı...

BU CAFEDE HER ŞEY ŞAKA GİBİ!

ÇAPAMARKA’ nın yeni işletmesi “It’s a joke” City’s Nişantaşı’nın 5. katında açılıyor! Bu cafede her şey birbirine karışıyor, değişiyor ve farklılaşıyor... Siz de bu değişime ayak uydurun ve “It’s a joke “ enerjisine sahip olun!

Sabah kahvaltısından başlayıp akşam yemeğine de kalmak ister misiniz? Ya da iş çıkışı kadehte çok özel bir şarap yudumlamak? Eski okul defterinizi size tekrar özletecek mönüden yeşil karidesli salata seçmek? Sizinle kıyafet tasarımı veya matematik üzerinde keyifli bir sohbet edebilecek bir garson? Masanızda o gün sadece size özel hazırlanmış bir kokteyl? Biricik Suden’ in tasarımlarıyla size yerinizi gösterecek bir karşılama? Tüm bu sorular sadece tek bir mekanda cevap buluyor, çünkü Çapamarka’nın yeni işletmesi “It’s a joke” hayatınıza giriyor!

Tüm tasarımı ve konsepti ünlü mimar Mahmut Anlar tarafından yaratılan It’s a joke, her biri özel tasarım olan eski ve yeni, çok değerli ve sıradan objelerin iç içe kullanıldığı bir dekorasyona sahip. Mekanın tüm personel kıyafetleri ise Biricik Suden tarafından hazırlandı. Erkek garsonlar kısa paçalı pantolon, beyaz çorap ve mokasen ayakkabı giyiyor. Örgü kravatlar ve pilot gözlük takıyor. Kadın garsonlar beyaz yakalı siyah okul önlüğünden esinlenen elbiseler, şef ve aşçılar metal aksesuarların ön plana çıktığı beyaz kostümler giyiyor.

OKUL DEFTERİNDE SAKLI LEZZETLER...

Eski okul defterlerinden esinlenerek hazırlanan It’s a joke’un mönüsünün içeriği, ünlü şef Gazi Ateş ve ekibi tarafından hazırlanıyor. Üstelik mekana mutfaktan girerken, şeflerin sizin için hazırladıkları yemeklerin tüm hazırlık aşamalarını izleyebiliyorsunuz. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği servisine göre hazırlanan yiyecek mönüsünün yanı sıra çok farklı içeceklerin bulunduğu mönüden efektif korumu şarabı sistemi sayesinde bardakta Petrus bile seçebiliyorsunuz. Masada hazırlanan kokteyller ise sadece It’s a joke’a özel...

Rezervasyon alınmayan It’s a joke’da sadece “Şef’in masası” için önceden rezervasyon yapılıyor. “Şef’in masası “nda şef, o gece sadece kendisinin belirlediği ve mönüde bulunmayan farklı yemekleri hazırlayıp, sunuyor.

It’s a joke’la Nişantaşı’nda her şey değişiyor… Bu enerjiyi yakalayın!

Cahide Cabaret, Al Jamal ve It’s a joke işletmeleri bir ÇAPA-MARKA kuruluşudur

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara