Monday, July 12, 2010

Le Chateau - Yeşilköy - Bakırköy

Yeşilköy sahilinde deniz ve martıların sohbetleri eşliğinde taverna tarzı Grek ve Türk müziğiyle damak zevkinize leziz mi leziz bir tat bırakan, sizleri güleryüzlü ve misafirperver kadrosuyla bekleyen, 30 seneyi aşkındır kalitesinden ödün vermeyen bir restauranttır LE CHATEAU.

Vizyonu; hiç yorulmadan yenilikleri müşteri memnuniyetini ve talebini takip ederek, ileriki kuşakların da Le Chateau klasiğinden vazgeçmemesini sağlamak,
Misyonları ise; her misafiri evinde gibi hissettirmektir

Sıcak atmosferi, müşteri potansiyeli, genellikle aileler, şirket arkadaş grupları, düğün, nişan organizasyonlarıyla irili ufaklı gruplar oluşturmakta olduğu için önceden rezervasyon yaptırmak gereklidir.

Yemek seçenekleri genel olarak fix menu bazındadır, ben et tarzı fiks menu istemiyorum derseniz daha cazip bir alternatif daha sunuyor size. Le Chateau aynı zamanda restaurant zinciri olup alt katındaki kendi restaurantları olan YALI 2 Balık Restaurant'tan istediğiniz deniz mahsülünü seçip canlı müzik eşliğinde üst katta Le Chateau'da yiyebiliyorsunuz.

Alt katı somon ve bej tonuyla, ve üst kat lila bej tonuyla klasik resturant görünümünden çok farklı bir atmosferiyle adeta huzur veriyor insanın içine, iki salonlarında da dans pisti mevcuttur.

Deniz kenarında olan restaurantın önü İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait park alanı olduğu için, park sorunu yaşamıyorsunuz.

Müdavimleri çok olan mekan, eğlence olarak her yaş grubuna hitap etmektedir. Bir anda sanat müziği dinlerken, bir anda da halaya geçebiliyorsunuz. Bütün gam kederi bırakıp evinize dönebiliyorsunuz.

Yılların Grek müziği duayenlerinden ALEX de bir bakıyorsunuz Sirtaki, Zeybek geçidine katılmış, bi an sonra göbek atabiliyorsunuz.

Yine yılların eskitemediği Taverna Duayenlerinden YAŞAR YAĞMUR'la her tür müzik yelpazesiyle bambaşka diyarlara gidiyorsunuz. Bir bakıyorsunuz doğaçlama “pop starlar” oluşuyor, sanki herkes birbirini tanıyormuş gibi doğal bir ortam oluyor; bir bakıyorsunuz horon tepen... Bir bakıyorsunuz halk müziği... Kısacası felekten bir gece için çok doğru bir adreste olduğunuzu hissediyorsunuz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara