Monday, July 12, 2010

Monteverde Food & Bar Garden - İstinye

Monteverde, 1400 m2 yeşil alanı, 300 m2 piknik alanı, 400 m2 çocuk oyun parkı, 500 m2 açık alan restoran ve bar hizmeti, 150 m2 şömineli kapalı restorantı ile romantik ve huzur dolu anlar yaşamanız için yaşamın yeşil rengini dört mevsim hizmetinizde sunuyor.

Doyasıya eğlenmek ve eğlendirmek isteyenlere 5,000 m2 açık parti alanı ve 150 araç kapasiteli otoparkı ile park sorunu olmayan ve tek girişi ile izole, hepsinden önemlisi sizin için düşünülmüş özel bir mekan.

Monteverde, çim alanlarında düğün, nişan, barbekü davetleri, piknikler ve doğum günü kutlamaları gibi her türlü özel organizasyon ile şirket toplantıları, outdoor aktiviteleri ve ürün lansmanları için şehir dışına çıkmaya gerek kalmadan ulaşılabilecek ender mekanlardan birisi.

Monteverde Outside Catering
Deneyimli mutfak ve servis ekibi ile, evinizde, ofisinizde, bahçenizde, toplantı salonlarınızda, davetlerinize ev sahipliği yapabilecek her türlü müze ve sarayda 10 kişiden 1000 kişiye kadar catering kapasitesine sahip olan Monteverde, dinamik ve özel mönüleri ile davetlerinizde harikalar yaratıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara