Monday, July 19, 2010

Moon of Lebanon - Taksim Cartoon Hotel

Gökyüzüne Açılan Lübnan Kapısı...

Taksim Cartoon Hotel’in çatı katında ki, THE MOON RESTAURANT artık MOON of LEBANON olarak yeni, otantik hali ve yepyeni tatları ile 22 OCAK’ tan itibaren konuklarını farklı ve kaliteli hizmetleriyle ağırlamaya devam ediyor. Lübnanlı ünlü Chef Nassar tarafından özel olarak hazırlanan Lübnan lezzetlerinin keyfini yaşatıyor.

Lübnan Doğu Akdeniz Mutfağının merkezi konumundadır. Binlerce yıllık medeniyetlerin yaşadığı bu yörede Güney Doğu, Ege, Arap ve Akdeniz kültürü ayni potada eritilmiş ve zengin bir yemek kültürü oluşmuştur.

Meze zengini olan Lübnan Mutfağı, Lübnanlıların yaşam felsefesini ortaya koyan bir mutfaktır.Ortadoğuya özgün baharatlarla hazırlanan:Moutabal, Kıbbeh Meklieh, Tabouleh, Shanklish, Hommos, Falafel, Tajen Samak; tadı damağınızda kalacak olan mezelerden bazıları.

Ana yemeklere gelince “Kabab Orfali”, “Lahme Meshweih”, “Loukouz” gibi birbirinden lezzetli özel spesiyaller yer alıyor. “Kastaleta” ise Ana Yemeklerin en baştan çıkarıcıların.

Lübnan Mutfağın en egzotik bölümlerden biri ise tatlılar. “Osmallie”, “Megleh”, “Riz Bel Halib”, “ Eish Al Saraya” karşınıza değişik tatlarla çıkıyor ve sizi mest ediyor.

Hizmet kalitesi ve zengin mutfağı ile bu yıl da adındansıkça söz ettirecek olan MOON of LEBANON İstanbul’un en seçkin mekanlarından biri olacak.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara