Monday, July 19, 2010

NOA Cafe-Restaurant-Bar - Cihangir

24 SAAT YAŞAYAN KEYİFLİ BİR MEKAN: NOA

Tüm koşturmalarınızı ve sıkıntılarınızı geride bırakarak İstanbul’un eşsiz manzarasına ve kalabalığına kuşbakışı bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz…

Cihangir’in ortasında ama kalabalığının uzağında, huzurlu ama hareketli, çepeçevre İstanbul manzaralı yeni bir keyif mekanı olan Noa Cafe Restaurant-Bar, sakinlik hissi uyandıran dekoru ve kendinizi evinizde gibi hissettiren çalışanları ile günün her saatinde misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz, keyifli uzun sohbetler edebileceğiniz ve özel günlerinizi kutlayabileceğiniz yeni buluşma noktanız olmaya aday.

Ana konsepti “keyif” olan NOA’nın mutfağı ve müzikal yapısı da bu doğrultuda tasarlandı. Haftanın her günü açık olan Noa, perşembe günleri canlı performanslarıyla Küba müziğinin sıcak esintisini taşıyor mekana.

Mütevazı ve konforlu bir manzaranın keyfini arttıracak lezzette yemekleri ve hiç bir yerde bulamayacağınız çeşitte özel kokteylleri ile NOA, misafirlerine eğlenceyi, seçkin müzikler eşliğinde sunuyor.

NOA klasik ve özel kahvaltı seçenekleri ile sabahları saat 09.00’da güne başlıyor, gün boyu özenle seçilmiş dünya mutfağı lezzetlerini kendi tarzı ile bir araya getirerek yaşıyor. Üstelik kahvaltı da dahil olmak üzere mönülerinde zaman kısıtlaması yok.

Seçkin ve sosyal kitlesiyle önce sıcak bir café, sonra attığınız ilk adımda büyüsüne kapılacağınız geceleri sabahlara bağlayacak bir restaurant-bar, olarak hizmet veren Noa, günün her saatinde ziyaretçilerine samimi ve konforlu bir ortam sunuyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara