Monday, July 5, 2010

Pera Terrace Restaurant - Beyoğlu - Taksim

Doğayla başbaşa yeşilliklerin gölgesinde, şelalemizden akan suyun sesiyle bütünleşen kuş sesleri içinde günün her saati keyifli dakikalar geçireceğiniz mekanimiz sabah saat 09:00'dan saat 20:30'a kadar Fransız ve İtalyan mutfağının doyumsuz lezzetleriyle sizleri ağırlarken, saat 21:00-01:00 arası Ege ve Yunan mutfağının klasik lezzetleri ile damağınıza Sanat müziği ve fantazi müzik aığrlıklı programımız ve değişik santçılarımızla kulağınıza hitap ederek size unutamayacağınız saatler yaıatıp program sonunda çorba ikramı ile sizi uğurluyoruz.

Her Pazar saat 09:00-14:00 arası tüm haftanın yorgunluğunu ve stresini atacağınız, sevdiklerinizle evinizin rahatlığında mutlu ve huzurlu dakikalar geçireceğiniz limitsiz açık büfe BRUNCH keyfi sunuyoruz.

Restaurantımızda 500 kişiye kadar yemekli, 1200 kişiye kadar ayakta içkili Nişan, Düğün, Sünnet, Tanıtım kokteylleri ve her türlü toplatı organizasyonları ile 15 yıllık deneyimimizle hizmetinizdeyiz....

Pazar günleri zengin bir açık büfesi olan diğer günlerde saat 09 - 11.30 arası kahvaltı servisi veren bir mekan... Ayrıca Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi rezevasyonlu misafirler alınıyor. Pazar günleri brunch a rezervasyon gerekiyor. Restaurant, Beyoğlunda kapısına kadar arabayla gelinen ve hemen önüne sorunsuz park edilen ender mekanlardandır.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara