Monday, July 26, 2010

Pizza Raffaele - Ataköy

Bir süre önce Ataköy'de ilk adımımızı attık. Uzun ve zorlu bir yol olacağını biliyorduk, zira rakiplerimiz ekonomik anlamda dünya devleriydi. Ama bizim amacımız ve felsefemiz, dolayısı ile kulvarımız onlardan çok farklıydı.

Evlerinde pizza yemek isteyenlerin seçeneklerinin, sadece tepside pişen "Endüstriyel" Amerikan Pizzası ile sınırlı olması gerçeği karşısında harekete geçtiğimiz o ilk günden bu yana, daima tek hedefimiz oldu: Anavatanı İtalya'da olduğu gibi elde yapılan, hamuru ve sosu özel formüllü, ülkemizde yalnızca çok az sayıda lüks restoranda yenilebilen, taş fırında pişen gerçek pizzayı tüm Türkiye'ye tanıtmak, sevdirmek ve yaymak...

Felsefemiz; bu süreç içinde, herkesin farklı damak tadı olduğu gerçeğinden hareket ile, kitlesel bir bakış açısında değil, kişisel beklentilere cevap verebilme hedefinde "kişiye özel" hizmet sunan bir butik işletme olarak varlığımızı sürdürmek...

Amacımız kesinlikle süper dekorasyonlu lüks bir restoran olmak değil... Amacımız; maksimum hijyen koşullarında, en iyi, en kaliteli malzemeleri kullanarak, şeflerimizin yıllarca ülkenin en ünlü İtalyan restoranlarında yaptıkları nefis pizza ve salataları sizlere çok daha ucuza (neredeyse üçte bir fiyatına) uzun yıllar sunabilmek... Evlerinizde veya şirin ve samimi bir atmosferde; restoranımızda...

Sloganımız; makul bir fiyata maksimum lezzet...

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara