Monday, July 5, 2010

Portaxe Shine - Baltalimanı

PORTAXE SHINE’NIN BRUNCH BÜFESİNDE TADINA DOYAMAYACAĞINIZ YENİ TATLAR SİZLERİ BEKLİYOR

Boğaz manzarasına karşı brunchları ile misafirlerine keyifli bir pazar sabahı yaşatan Portaxe Shine, brunch büfesini daha da zenginleştirdi. Portaxe Shine’ın bu yeni lezzetleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

LS Banquet’in işletmeciliğini üstlendiği Portaxe Shine, büyüleyici boğaz manzarasına karşı düzenlediği Pazar brunchlarına büfesine eklediği birçok yeni lezzetle fark yaratmaya devam ediyor.

Portaxe Shine, her Pazar 10:00 – 14:00 arasında keyifli ortamında stressiz bir gün geçirmek isteyenlere kaliteli bir hizmet sunuyor. Büyüleyici boğaz manzarası ile beğeni kazanan Portaxe Shine’ın brunch büfesinde, damak tadınıza hitap edecek birçok seçenenek bulabilirsiniz. Yenilenen tatlı büfesinden havuçlu muffinin, badem tatlısının ve karamelize kayısılı muhallebinin tadına doyamayacaksınız. Brunch büfesinin sıcak köşesinde istediğiniz malzemelerle yaptıracağınız menemen ve omlet çeşitleri, kıymalı kol böreği ve sebze graten de favorileriniz arasına girebilecek lezzette…

Klasik Türk kahvaltısının vazgeçilmez lezzetlerinden zeytin, peynir, bal ve reçelin binbir çeşidini barındıran Portaxe Shine, misafirlerine taze mevsim meyveleri de ikram ediyor. Portaxe Shine,brunch büfesinde yeni lezzetleri ile size boğazın muhteşem manzarısına karşı keyifli bir atmosfer sunuyor.

Siz de klasikleşmiş Pazar kahvaltılarınızı evinizdekine benzer huzurlu ve keyifli bir ortamda yapmak istiyorsanız Portaxe Shine’ın pazar brunchını denemelisiniz.

LS Banquet
LS Banquet, işletmesini üstlendiği Portaxe ve Portaxe Shine’da; toplantı, toplu yemek, prezentasyon, lansman, kokteyl, parti, davet ve düğün gibi her türlü toplu organizasyonu gerçekleştirmektedir. LS Banquet’in kurucusu Lütfü Sapmaz, Klassis, Çırağan Sarayı, Kemer Country, Parkorman ve Beltur Köşkleri’ndeki 15 yıllık deneyimi ile misafirlerini kusursuz organizasyonlarla buluşturmaktadır. LS Banquet, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyerek sayısız başarılı organizasyonun altına imza atmıştır. Misafirlerini en mutlu şekilde uğurlamayı amaç edinen LS Banquet, koşulsuz müşteri memnuniyeti, dürüstlük, araştırmacılık, eğitimli personel, kusursuz hizmet anlayışı ve çözümcü yaklaşımı ilke edinmiştir.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara