Friday, July 30, 2010

Zeytin Ağacı Cafe - Nişantaşı - Istanbul

2002’den bu yana hizmet veren cafemiz Nişantaşı’nda çalışanlara alternatif ve sağlıklı mutfak sunmak için kuruldu. Açıldığı ilk günden itibaren ev yemeklerinin yanı sıra, kazanılan dostluklar, caz ve latin müziği de Zeytin Ağacı’nın sıcak atmosferini oluşturdu.

Hakiki tatlar arayanlar için Zeytin Ağacı’nda her gün farklı yemekler Ayvalık’tan gelen sızma zeytinyağı ile pişiyor.

Kızartma ve kırmızı etin girmediği mutfağımızda kekikli ızgara tavuk, salata çeşitleri, ev yapımı kek ve kurabiyeler menümüzün demirbaşlarıdır. Ayrıca fırında maydanoz mücveri, mercimekli yaprak sarma, cevizli tulum peynirli erişte, ayvalı kereviz, bezelye çorbası, ayran aşı menüdeki diğer lezzetlerden bazıları.

Kokusunu ve aromasını önünüze gelene kadar taze tutan Nespresso kapsül kahveleri, asla vazgeçemediğiniz Türk kahvesi, demli çayımız, isteyenler için demleme bitki çayı çeşitlerimiz bulunmakta.

Sabahları kahvaltı isteyenler için de ev reçelleriyle beraber Türk kahvaltısı da sunmaktayız..

Zeytin Ağacı’nda aynı zamanda kullandığımız zeytinyağlarının, zeytinlerin, anne reçellerinin, anne turşularının, katkısız bitki çaylarının, zeytinyağlı bakım ürünlerinin, Maçka ve Tarabya Otellerine ait anı eşyalarının, mutfak kültürü ile ilgili çeşitli malzemelerinin de bulunduğu alışveriş köşemiz yer alıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara