Thursday, August 26, 2010

Asma Altı Kebap - Bostancı

Asma Altı Kebap 1987 yılında faaliyetine Kadıköy Kazasker'de küçük bir mekanda başladı.
Daha sonra mekan yetersizliği sebebiyle daha kaliteli hizmet verebilmek için aynı semt içinde, bahçeli ve daha büyük alana sahip olan şimdiki yerine taşınmıştır.
Asma Altı Kebapçısı geniş, rahat ve huzurlu ortamıyla arzu edilen tüm kebap çeşitlerini damak tadınıza uygun yiyebileceğiniz bir mekandır.
Kesinlikle Şubemiz Yoktur!
Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız...
Adana'da kebap el kıyması olarak bilinir.Acılı ve acısız çeşitleriyle hazırlanır. Kullanılan et erkek kıvırcık kuzu olmalıdır. Baharatlarımız ve Şalgam Adana'dan gelmektedir. Etlerimiz Balıkesir Yöresindendir. Adana Kebabı T.S.E. tarafından tescillenmiştir. Kebapta et, el kıyması olarak hazırlanır. Adana Kebabı acılı ve acısız olur. Etin Kebap haline getirilmesi emek, çaba, beceri ister.

Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara