Thursday, August 5, 2010

Feshane - Eyüp

Feshane Uluslarası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi, organizasyonlarınız, fuarlarınız, düğün ve benzeri etkinlikleriniz için sahilde açık mekanı bulunan otopark sorunu olmayan bir İstanbul şaheseridir.
Feshane, İstanbul Haliç kıyısında uluslararası her türlü fuar, organizasyon, toplantı, seminer, konser, gala, davet, sergi ve kültür etkinlileri yapılabilen bir mekandır. Feshane, yeşil alanlarla desteklenmiş tarihi yapısıyla Haliç'e ayrı bir renk katmaktadır.
Feshane'nin Haliç'e açılan kendine özel bir İskelesi de bulunmaktadır. Feshane 56.000 metrekare alan üzerine kuruludur. Feshane artık BELTUR kalite ve güvencesiyle İstanbullulara hizmet vermektedir.
Ziyaretçi ve konuklarınızı Feshane'nin kendisine ait iskelesinden rahat ve güvenli şekilde içeri alarak ağırlayabilirsiniz.
200 kişilik servis kapasitesine sahip Lale Restaurant Yönetim, Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde hizmet vermektedir.
Ziyafetten açık büfeye uzanan kapsamlı servisiyle Lale restaurant, uluslararası kongreler ve toplantılar için olduğu kadar ufak çaplı etkinlikler için de ideal bir seçimdir.
Nostalji yaşatmak için Saltanat Kayıkları kullanılabileceği gibi, İstanbul'un her noktasına deniz motorları ile ulaşım imkanına sahiptir.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara