Thursday, August 5, 2010

Galata Meyhanesi - Beyoğlu - Taksim

Galata Meyhanesi, son dönemlerin gözde semtlerinden biri olan Beyoğlu’nda hem tarihle iç içe bir mekanda lezzetli yemekler yemek, hem de geleneksel fasıl müziğini usta müzisyenlerden dinlemek isteyenler için ideal bir adres.

Galata’nın sahipleri Işık ve Bilgin İnanç, 1993 yılında avukatlığı bırakarak birlikte işletmeciliğe başladılar. Özen ve kalitesiyle Galata kısa sürede tanındı. Görsel ve yazılı basında çok kez bahsedildi. Hatta ünü kıtaları aştı, The New York Times’ta Stephen Kinzer İstanbul’dan bahsederken “benim favori yerim Galata” diye yazdı.

Yılın dört mevsimi (yazın klimalı) aynı kalite ve ambiyansla konuklarını ağırlayan Galata, geleneksel Türk Mezelerinden 12 çeşit serpme meze, ara sıcak olarak Galata böreği ve meşhur yoğurtlu pazı sarması, ana yemek (tavuk veya kırmızı et), tatlı-meyve ve limitli içki servisi ile her dönem popüler olmuş bir mekan.

Hafta içi 21:00 – 00:00 ve Cuma-C.tesi akşamları da 21:00-00:30 arası canlı fasıl müziği eşliğinde dostlarınızla birlikte gerçek Beyoğlu atmosferini soluyabilir, huzur içinde keyifli ve eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara