Friday, August 6, 2010

Kasaba Restaurant - Florya - Bakırköy

Uzman Laboratuvar denetiminde olan son derece modern ve hijyenik mutfağımız herzaman siz değerli misafirlerimizin kontrolüne açıktır. Zengin alkollü ve alkolsüz içecek menümüze ilaveten özel kavımızda yer alan kaliteli şaraplar, Restaurantımıza ayrı bir damak tadı katmaktadır.

Gruplara yönelik hazırlanmış alternatifli menü seçenekleri ile özel geceler, yemekli toplantılar ve her türlü organizasyon için uygun yazlık ve kışlık alanlara ve alt yapıya sahip olan Kasaba Restaurant, deneyimli Satış-Pazarlama ve Servis Kadrosuyla şirketlerin, seyahat acentalarının bu yöndeki tüm ihtiyaçlarını profesyonelce karşılayabilecek yapıdadır.

Hafta sonları gelenekselleşen ve zengin çeşitleriyle büyük beğeni toplayan Kasaba Brunch, misafirlerimizin unutulmaz saatler geçirmelerini sağlayacak kalite ve özende devam etmektedir.

Kasaba Restaurant, çocuklarınız için özel tasarlanmış yazlık ve kışlık oyun alanları, modern ekipmanı ve deneyimli animasyon personeli ile küçük dostlarının da memnuniyetini unutmamıştır.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara