Friday, August 13, 2010

Kebap 49 - Kartal

Kebap 49'da keyifli bir zaman...

Kebap 49’da misafirlerimiz rahat ve keyifli bir zaman geçirmesini sağlamak hem de mesai saatleri içinde işletmemize gelen misafirlerimizin internet ihtiyacını sorunsuz karşılamalarını sağlamak amacıyla kablosuz internet erişim olanağı sağladık.
Kebap 49, 28 yıllık tecrübesiyle, yeniliklere yakından takip eden genç ve dinamik yapısıyla her gün daha da gelişiyor ve yenileniyor.
Kebap 49, 1974 yılında eski vapur iskelesi karşısında şu anki kahveleri olduğu yerde ufak bir kebapçı olarak faaliyete başlamıştır.
Kebap 49'nın kurucuları Haydar Ülger ve Yasin Temel Ankara'da bulunan Kebap 49 restaurantlarında uzun süre kebapçı ve dönerci olarak çalışmışlardır. 1974 yılında İstanbul'a gelerek ilk kebap 49'u kurmuşlardır.
Kebap 49, açıldığı günden bu yana, sürekli kendini geliştirerek ve yenilerek yoluna devam etmiştir. Çıkılan bu zorlu yolda karşısına çıkan tüm zorluklara gögüs germiş kalitesinden ve hizmetinden ödün vermemiştir. Daha sonraki yıllarda Kartal'da değişik yerlerde faaliyet göstermiştir.
Şu an kartal Toprak Yol ve Çarşı olmak üzere 2 tane Kebap 49 bulunmaktadır. Biz çarşı kebap 49 olarak kartal çarşıdaki eksikliğe cevap verebilmek için Mart 2006'da faaliyete başladık. Ve Kartallılar için en iyisini yapmaya karar verdik.
Çarşı Kebap 49 kuruluş aşamasında hijyeni sağlamak adına tüm gerekli şarları yerine getirebilmek için bu işin uzmanlarından bilgi aldık. Ve bunu çalıştığımız sürece devam etmekteyiz. Kendimizi aylık periyodlar halinde tetralap labaratuarlarında denetletmekteyiz ve aylık olarak hijyen denetim raporları verilmektedir.
Çarşı Kebap 49 olarak klasik kebapcılıktan ziyade lezzetleri birleştiren bir işletme olmaya çalışmıştır. Ülkemizin değişik kültürlerini bir araya getirmeye çalışmıştır.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara