Thursday, August 5, 2010

Lyra Dragos Restaurant - Dragos

Dragos tepesinde Adalar, Mehtap,Yıldızlar ve Yakamozları kucaklaşırken görebileceğiniz ve aynı anda Dünya ve Akdeniz mutfağından eşsiz örnekleri tadabileceğiniz özel bir yer LYRA...

Lyra Dragos Restaurant 1997 den bu yana müşteri memnuniyeti odaklı mükemmel hizmet anlayışını 2003 yılı sonunda mekanının geliştirilmesiyle daha da pekiştirdi.

Bostancı , Kartal ve Sahil yolu gibi önemli geçiş noktalarına yakınlığı ile kolay ulaşılabilen ; günlük karmaşalara olan uzaklığı ile de, huzurlu bir keyfin aynı coğrafyada yaşandığı Lyra'da , günün her saatinde farklılık isteyen misafirlere servis verilir.

Bilinen eşsiz Adalar manzarası ile çiçekler içindeki bahçede nefis bir sabah kahvaltısı ile başlayan gün; muhteşem lezzetleri içinde barındıran dünya mutfağından seçilmiş yemek alternatiflerinin sunulduğu keyifli öğlen yemekleri ve akşam yemekleri ile devam eder.

Lyra barda akşam üstü içkisi ile akşam güneşine veda edilirken zevkle donatılmış masalar sabırla konuklarını bekler.. Sohbetler adalardan süzülen ışıklarla aydınlanır.

Deneyimli mutfak ekibi; konuklarının Dünya ve Akdeniz lezzetlerini tatmalarına ve ısviçre Fondüsünü (et-tavuk-balık-peynir)Türk damak tadına uygun özel soslar eşliğinde kendi masalarında pişirmelerine olanak sağlar.

Cuma ve Cumartesi akşamları Ünlü mekanların D.J. leri'nin konuk edildiği Lyra'da eğlence; masaların arasında dans'a dönüştüğünde daha da renklenir hafta sonu geceleri…
Lyra 'da her gün ve her gece yine ünlü mekanların DJ. leri'nin hazırladığı güncel dünya ve Türk pop repertuarı sunulur.

Lyra şarap servisinde özenle seçilmiş lezzetli şarapların sunulduğu özel mönü ile şarap evinin şöminesi karşısında romantik saatler geçirilir...

Lyra 'da düğün ve nikah organizasyonları , toplantı ve özel geceler için ,350 kişilik bahçede ve 150 kişilik iç mekanda , eşsiz lezzete sahip grup mönüleri , kokteyl , kokteyl prolange hizmetleri yedi yıldan beri sürdürülmektedir..

ISO 9001 - 2000 Kalite yönetim sistemi ve Haccp standartları ile koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak prensibini; kuruluşundan beri sürdüren Lyra Dragos Restaurant, yaz kış ve günün her saatinde kendilerini özel hissetmek isteyen konukların tercihi olmaktan gurur duyuyor.

"Lyra tüm konuklarını ve araçlarını "üçüncü şahıs mali mesuliyet sigortası"ile güvence altına almaktadır."

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara