Wednesday, August 4, 2010

Malta Köşkü - Yıldız Parkı - Beşiktaş

MALTA KÖŞKÜ, 1600'lü yıllarda "Kazancıoğlu Bahçesi" olarak anılan ve Çırağan olarak adlandırılmış sahil kenarındaki binaları da içine alan serviler, badem ağaçları, akasyalar, ulu akça ağaçları olan orjinal ormanlık içine Abdül Aziz (1861-1876) döneminde yapılmış eski eserlerimizden biridir.

Yaban enginarından esinlenerek yapılmış geçmişin stilize süsleme elemanı AKANTUS'u sütun başlarında ve deniz kapısından girişte tam karşıya isabet eden mermer çeşmenin üzerinde alçak ve yüksek olan kabartmalar halinde görebilmekteyiz.Tavan süslemeleri, mermer şişman balıklar, altın varak ayna Malta Köşkünün görülmeye değer en önemli kısımlarıdır.

Malta Köşkü'nü dört mevsimde görmek gerekir. Yağmurun, Karın, Yaprak dökümünün ve Yeşermenin Güzelliğinin izlendiği en önemli noktadır...

Malta Köşkü her türlü toplantı davet,nişan ve düğün organizasyonları için 120 kişilik alt 80 kişilik üst salonu, 18 kişilik özel yemek ve toplantı salonu ayrıca yaz organizasyonları için 450 kişilik bahçesi ve 250 kişilik Japon bahçesi ile siz misafirlerine profosyonel bir anlayışla hizmet vermektedir.

Malta Köşkü katalog ve moda çekimleri reklam filmleri dizi çekimleri için plato olarak kullanılabilmektedir.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara