Friday, August 6, 2010

Moda Teras Restoran ve Bar - Moda - Kadıköy

MODA TERAS’TA YAZ!

Sıcak yaz günlerini ağaçların altında ve denize karşı geçirmek istiyorsanız sizi Anadolu yakasının incisi 'Moda Teras'a bekliyoruz. Kalamış Koyun’dan Fenerbahçe Burnuna, Adalara’dan Marmara'ya kadar uzanan manzarası sizi büyüleyecek ve yazın keyfini doyasıya çıkaracaksınız.

Moda Teras manzarası, servisi ve yemekleriyle günün her saati uğrayabileceğiniz Anadolu yakasının en gözde mekanı. Bahçesindeki asırlık ağaçlarıyla ve çamlar arasında şehrin içinde ama şehir görüntüsünden çok uzak doğayla baş başa kalabileceğiniz bir kaçış noktası. Şimdi yeni bir yaz masalı daha başlıyor Moda Teras’ın bahçesinde....

İçinde birçok anı biriktirdiğimiz, mehtabı seyrettiğimiz, keyifli müzikler dinleyip manzaraya karşı içkimizi yudumladığımız, beş çayında dedikodu yaptığımız, güzel yemekler yediğimiz, Cumartesi sabahları uzun kahvaltı, Pazarları brunch yaptığımız, sıcak, samimi ve aşk dolu bir yaz... Ayrıca düğün, nikah organizasyonları, bekarlığa veda partileri ve şirket yemekleri de düzenleyebilirsiniz.

Bu kış kapalı mekanımız yenilendi!
Değişim sizi hemen içine çekecek ve bu yeni haliyle Moda Teras’ı daha çok seveceksiniz. Kışlık salonumuzun dekorasyonu mimar Erol Altan tarafından tamamen yenilendi. Romantik havasını koruyan Moda Teras'ın dekorasyonunda artık neo-barok bir hava hakim. Kadife perdeleri, uzun kanapeleri, büyük desenli duvar kağıtları, taşlı aplikleri ile Moda'nın 1900'lerdeki meşhur köşklerindeki unsurları hatırlatıyor. Ama bir yandan da seçilen neşeli renkler ve modern yorumlarla misafirlerine geçmişten bugüne zamanda keyifli bir yolculuğa götürüyor.

300 kişilik oturma kapasitesine ulaşan mekan, bu haliyle manzaraya daha da yaklaştı. İstenildiğinde iki ayrı veya tek büyük bir salona dönüşebilme özelliğiyle artık aynı anda farklı organizasyonlara cevap verebilme seçeneği de sunabilen Moda Teras'ta, restoran bölümü, canlı performansların gerçekleşeceği sahnesi ve DJ kabini ile bar bölümü; düğünler için özel gelin odası gibi yenilikler de eklendi.

Muhteşem lezzetler...
Moda Teras’ın menüsünde dünya mutfağının seçkin örneklerinin yer aldığı yenilenmiş lezzetler yer alıyor. Uzun yıllar Klasis Otel’de çalışmış Şef Kadir Soygüzel ve ekibi tarafından tekrar düzenlenen mönüde; başlangıçlardan Teras Böreği ve Mozerella tabağını, salatalardan; Teras Salatasını, ana yemeklerden Somon Izgara, Hünkar Rüyası, Teras Külbastı ve Sebzeli Fajitası, tatlılardan; Çikolata Pınarı ve Cheese Cake’ki denemenizi öneririz...

Mutfakta bir İtalyan...
Odun fırınında yapılan gerçek İtalyan pizzalarıyla, bu yaz da ‘Moda Teras’a gelmek için çok bahaneniz olacak... İstanbul’un en önemli mekanlarında çalışmış pizza ustası şef Bülent Şahin, 10 ayrı çeşit; ince, çıtır, taş fırın pizzalarıyla gerçek İtalyan lezzetini sunacak. Rossa, Funghi ve Dört Peynirliyi denemenizi öneririz. Ayrıca İtalyan ekmek çeşitleri de bulunmaktadır.

Eğlence ve müzik...
DJ Cenker, Fırat ve Melih hafta boyunca tüm zamanların en sevilen ve popüler şarkılarını çalıyor....

Saat...
Haftanın her günü açık. Haftaiçi 10.30 - 01.00 saatleri arasında, haftasonları ise 10.30 - 02.00 saatleri arasında açık. Cumartesi sabahları mini açık büfesiyle uzun kahvaltı saat 10.00 - 13.00 arasındadır. Pazar günleri ise 10.00 - 14.00 saatleri arasında açık büfe brunch verilmektedir. Ayrıca haftaiçi her gün sabahları kahvaltı servisimiz vardır.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara