Friday, August 27, 2010

Other Side Cafe Bar Restaurant - Taksim

İstanbul’un merkezi Taksimde açılan Other Side Cafe & Bar & Restaurant sağladığı konfor ile konuklarını evlerinde gibi hissettirerek ağırlıyor. Özenle seçilmiş mönüleri ile yorgunluğunuzu alacak eşsiz bir mekan . . .
Other Side Restaurant, kalitesini, Executive Chef Cengiz KILIÇ’ın hazırladığı kahvaltı, özel öğlen - akşam mönüleri ve sunduğu farklı kokteyl ve içkileriyle ortaya koyuyor. 40 kişilik oturma kapasitesi ile özel günleriniz ve toplantılarınız için tercih edebileceğiniz bir mekan.
Other Side Cafe klasik bir İstiklal caddesi gezintisi öncesi ya da Beyoğlu’nun kalabalığına karışmadan önce çay molası vermek isteyen konuklarına chill-out müzik eşliğinde keyifli saatler sunuyor.
Other Side Bar gece 23:00 – 02:00 saatleri arasında vocal house müzikler eşliğinde konuklarını kışkırtıyor. 70 kişilik kapasitesi ile özel kokteyl ve partileriniz için tercih edebileceğiniz eşsiz bir mekan.
Minimalist tasarımı ile Other Side, gündüz de çok etkileyici ama akşam olup ta ışıklandırma devreye girince bir başka oluyor. Fuşya ve fıstık yeşili çok hoş bir fon yaratıyor. Bir tarafta bar diğer tarafta restaurant ben buradayım derken insanlara başrolde olduklarını hissettiriyor.
Other Side Pazar günleri 11:00 – 16:00 saatleri arasında sunduğu Brunch mönüsü ile keyfinize keyif katıyor.
DOSTLARINIZLA BİRLİKTE YA DA YALNIZ...

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara