Friday, August 6, 2010

Pasta Presto - Ristorante Italiano - Nişantaşı

YEMEĞİN ŞARAP İLE DANS ETTİĞİ BİR GURME MEKANI:
Nişantaşı PASTA PRESTO

Günün ve gecenin her saatini “yaşayan ve yaşatan” Nişantaşı PASTA PRESTO öyle bir Restoran & Bar ki; içeri girdikten sonra en az 6 nedenden size zamanı ve mekanı unutturuyor:

Çeşitli ülkelerin kalitesine göre çok hesaplı, değişik şarapları, taze, lezzetli ve bazılarını hiçbir yerde tadamayacağınız incelikli yemekleri, iyi müziği, sergisi değişmeyen ama hikayesi değişen tabloları, sanki kendi evinizde “ama iyi giyimli” hissettiren sıcak atmosferi ve tabii ki başrol oyuncusu sizi mutlu kılmak için gösterilen özel ilgi…

Pasta Presto gurmelerin lezzetli şarap ve yemeği, farklı tablolar eşliğinde tatmak için tercih ettiği, huzurlu ve kaliteli sohbetleri “zamansız ve mekansız” yaşatan, Nişantaşı Valikonağı Caddesi’nde görmeye alışkın olmadığımız, farklı bir mekan… Hele hiçbir yerde bulamayacağınız Rakı Flambeli Jumbo Karides, Kiremitte Soslu Kalamar, Ispanaklı Bulgur Risotto, İmpanata Speciale ve Zigeuner Steak’in lezzetleri gurmeleri bile şaşırtacak nefasette.

Pasta Presto’nun caddeye bakan camekanının ardında, kesinlikle görmeniz gereken, 10 kişilik muhteşem bir “Gurme Masası” karşılıyor sizi. İş veya yakın arkadaşlarınızla toplanıp, evinizdeki gibi misafir ağırlayarak şarap & yemek etrafında sohbet mi yapasınız geldi? Rezervasyon yaptırıyorsunuz, size özel gurme menünüz hazırlanıyor.

Her Çarşamba 21:00’den itibaren gitarda Murat ve Perküsyonda Tolga, her Cuma DJ Özgür ile “Golden Oldies Parties” gecesi ve her Cumartesi 22:00’den itibaren Soft Caz&Latin&Türkçe Nostalji şarkılar eşliğinde Senem&Ayhan&Cüneyt ile sıra dışılığını pekiştiriyor Pasta Presto.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara