Friday, August 27, 2010

Pearl Restaurant & Bar - Bebek

Pearl, Bebek’te muhteşem manzaralı 3 katlı yalısında yepyeni hizmet anlayışıyla İstanbul’a “merhaba” dedi. Boğaz’ın eşsiz güzelliklerini üstün hizmet kalitesini müşterileri ile buluşturan Pearl dünya mutfağından eşsiz ürünler sunuyor.
Müşteri memnuniyeti anlayışı çerçevesinde, Pearl’ün hareket noktasını: “Misafirlerin beklediği hizmeti en kaliteli şekilde sunmanın ötesinde, bu hizmete ek olarak ne verilebilir?” düşüncesi oluşturuyor. Pearl menü ve hizmeti, işte bu ana fikir üzerine kuruluyor. Bu çerçevede menüde hazırlanan ücretsiz sürprizler misafirleri bekliyor.
Aynı anda 150 kişiye hizmet verebilen mutfak; daha önce de tanınmış restoranlarda çalışmış olan Kubilay Kocabey tarafından yönetiliyor. Pearl’ün mutfağında, Meksikalıların meşhur “quesadila”sından İtalyan’ların “tagliatelle” ve “risotto”larına, Uzak Doğu’dan “tatlı-ekşi soslu Jak Karides”lerine kadar; damak tadına uygun lezzetler, yerel tariflere bağlı kalınarak, özenle hazırlanıyor.
İç ve dış tasarımıyla yaratılan görsel atmosfer, Boğaz’ın eşsiz güzellikleri ile birleştiğinde yemekler Pearl’de bir ziyafete dönüşüyor, yudumlanılan içkilerin tadı katmerleniyor.
Pearl, 2 katlı restoran/barı ve yazlık bahçesiyle, hayatına değerli anlar katmak isteyenler için vazgeçilmeyecek , kaliteli, sürprizlerle dolu, yepyeni bir mekan!

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara