Monday, August 16, 2010

Pinhan Restaurant | Ramazan 2010 | Iftar Menuleri










11 ayın sultanı Ramazan, Ramazan’ı en güzel yaşayacağınız mekan PİNHAN

Ramazanı en güzel yaşayacağınız mekanlardan biri olan Pinhan Restaurant & Cafe, eşsiz lezzetlerini adaların büyüleyici manzarası eşliğinde sunuyor.

Pinhan, Ramazan’a özel hazırlanan birbirinden leziz ve sağlıklı tatlarla misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor. Ramazan ayı boyunca altı farklı mönü ile hizmet verecek olan Pinhan, geleneksel tatları günümüzün sağlıklı mutfak ilkeleri ile hazırlıyor. Dekorasyonuyla da her kesimden insana konfor ve rahatlık sunan Pinhan Ramazan’da mutlaka uğranması gereken adresler arasında. Küçükyalı sahiline ve Pinhan’a ulaşmak çok kolay: Sahil yolundan, minibüs yolundan, deniz otobüsüyle ve demiryoluyla…
“5 yıldızlı otel hizmet kalitesi”
Farklı yemek konseptlerini birbirine karıştırmadan bir arada sunan Pinhan’ın giriş katı Cafe&Patisserie, orta katı Anadolu mutfağı, üst katı zengin deniz ürünleri mutfağı ve nefis adalar manzaralı teras katı ile hizmet veriyor. Hedeflerinden biri “ 5 yıldızlı otel hizmet ve kalitesini, az sıfırlı ücretlerle sunmak” olan Pinhan farkını, Ramazan ayında da gösteriyor. Maltepe sahil yolunda bulunan Pinhan aileler, gruplar ve şirket iftarları için eski Ramazanların tadını sunuyor.

Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara