Monday, August 2, 2010

Posh Brasserie - Bebek

BEBEK POSH BRASSERIE

Kalamış’ta ‘’Anadolu yakasının incisi’’ olarak uzun yıllardır hizmet veren Posh’un Bebek şubesi,Küçük Bebek Caddesi No:14’de Posh Brasserie adıyla kapılarını açtı.

Her mevsimi farklı bir tat da yaşayabileceğiniz Kalamış Posh Brasserie gerek kalitesi gerekse müşteri memnuniyeti ile Anadolu yakası müdavimlerinin vazgeçilmez adresi olurken,gelen talepler doğrultusunda Bebek’te yeni bir şube ile misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir...

Bebek Posh Brasserie’nin işletmeciliğini İlgi Gövsa üstlenirken,dekorasyonundan, menüsüne, personelinden, konseptine kadar titiz bir çalışmanın ürünü olan mekânda, her şey kalitenin ve konforun eksiksiz göstergesi.

Mutfağında dünya lezzetlerinin en güzel örneklerini bulacağınız nefis yemekleri ve birbirinden enfes kokteylleri ile Posh Brasserie’de aileniz ve sevdiklerinizle, öğlen yemegi, ikindi çayı, akşam üstü barı,akşam yemeği yiyebilir ,tüm günüzü sıkılmadan dolu dolu burada geçirebilirsiniz .

Bütün bunların ışığında,işletmecisi İlgi Gövsa’nın ev sahipliğinde, muhteşem yemekler eşliğinde,ev huzurunda, bir atmosfer içinde günümüzün trendi olan chill out,lounge ve hit müziklerle keyif yapmak isterseniz, hepinizi Bebek Posh Brasserie’e bekleriz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara