Tuesday, August 17, 2010

Pucci Plus | Ramazan 2010 | Iftar Menuleri

Pucci Plus'da Ramazan

BOĞAZA KARŞI İFTAR KEYFİ.....
Boğazın eşsiz manzarasında, keyifli şarkılarla hazırlanmış müzik yelpazesi eşliğinde, leziz yemeklerinin tadına varacağınız sıcak bir atmosfer Pucci Plus. Konuklar ramazan ayına özel Pucci Plus özel menüsü ile karşılanırken, Şef Mahmut Mencütekin ve ekibi titizlikle birbirinden lezzetli yemek alternatiflerini konukları için hazırladı.

İftar özel menüsünde ;
Pucci Plus İftariyelik ve Zeytinyağlı Tabağı, Günün çorbası, ara sıcak olarak , patlıcanlı mozzarella pane, ana yemekte ise terciğinize göre;baharatlı çoban kavurma,kremalı ve kabak soslu ızgara tavuk veya fırında patatesli levrek bulunuyor. Tatlı olarak ise fıstıklı güllaç, vanilyalı dondurma eşliğinde konukların damak zevkinize sunuluyor.
Pucci Plus da her şey sizler için düşünüldü... Pucci Plus da geçirilen iftar özel yemeğine, dünya mutfağının lezzeti, atmosferin sıcaklığı ve muhteşem boğaz manzarası eklenince geceniz unutulmaz kılınacak.

Böyle özel bir geceyi Pucci de geçirmek için kişi başı fiyatı 50.00TL olup bu fiyata menü ve sınırsız meşrubat dahildir. Bu senede Ramazan Pucci Plus da çok keyifli ve huzurlu geçecek...

Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara