Tuesday, August 17, 2010

Ranchero Restaurant | Ramazan 2010 | Iftar Menuleri









İftarda, gerçek Meksika lezzetleri var!

• Meksikalı & Türk bir ailenin işlettiği Ranchero, iftar için farklı
lezzetler arayanlara, binlerce yıllık geçmişe sahip Meksika mutfağının klasik tatlarını, özgün ambiyansı eşliğinde sunuyor.Çorbalardan salatalara, et, tavuk ve sebze ağırlıklı spesiyallerden
tatlılara kadar Türk damak tadına hiç de yabancı olmayan zengin bir yemek mönüsü bulunan Ranchero, Ramazan ayı boyunca misafirlerini renkli iftar sofralarında ağırlayacak.


“Gerçek Meksikalıların elinden çıkan gerçek Meksika lezzetleri” sloganıyla İstanbul’un her iki yakasında da hizmet veren Ranchero Restaurant, bu Ramazan iftarda farklı tatlar arayanlar için telaffuzu zor fakat yemesi keyifli ve oldukça lezzetli seçenekler sunuyor. Yaklaşık 10 bin yıllık Meksika mutfağının, Türk damak tadına uygun tatlarını mönüsüne taşıyan Ranchero’da iftar yemeği için; çorba, salata, ana yemek ve tatlılardan oluşan zengin alternatifler bulunuyor.

Klasik iftariyelikler yerine Nachos ve Tortillalar ile hazırlanan aperatifler,Meksika’ya özgü çorbalar ve Meksika spesiyallerinden oluşan sıra dışı bir iftar yemeği…

Ranchero’da bilinen klasik iftariyeliklerin yerini bu Ramazan’da Nachos ve Tortilla’lar ile hazırlanan hafif aperatifler alıyor. Ranchero, iftar sofralarının olmazsa olmazı çorbalar için de mönüsünde, Meksika’ya özgü geleneksel tatlara yer veriyor. Mekan, kremalı ve peynirli Meksika fasülyesi çorbası Sopa De Frijol ya da mevsim sebzeleri, mantar ve mısır ile hazırlanan kremalı sebze çorbası Sopa Azteca ile iftara gelen misafirlerine keyifli bir başlangıç sunuyor.

Ranchero’nun zengin salata çeşitleri, iftar yemeklerini renklendirirken, Meksika spesiyallerinden oluşan ana yemek seçenekleri ise Latin esintilerini iftara taşıyor. Kendi adını taşıyan patentli soslarıyla hazırlanan spesiyallerinde de iddialı olan Ranchero, iftarda mideyi fazla yormayan hazmı kolay et veya tavuk içerikli bol sebzeli ana yemek seçenekleri sunuyor. Meksika’dan getirilen özel volkanik taşta pişirilen Molcajete, boğa figürlü tabakta sunulan Tampiquena, bir Meksika klasiği Fajita ve Türk mutfağının dürümlerini andıran Burrito’lar iftar için Ranchero’da denenebilecek orijinal lezzetler arasında yer alıyor. Ranchero’nun tatlı menüsünde de yine Meksika’ya özgü oldukça hafif tatlı seçenekleri bulunuyor.

Ranchero’nun 90 kişi kapasiteli Suadiye merkez ve 65 kişi kapasiteli Nişantaşı şubesinde
dostlarınız ve sevdiklerinizle birlikte keyifli bir iftar geçirebilirsiniz.

Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara