Friday, August 13, 2010

Revan Pera Restaurant - Beyoğlu

Revan'ın tarihi,İstanbul'un ilk müzikholerinden biri olan Kasablanka ile başlar.REVAN,Kasablanka olarak 1945 de Zeki Müren,Bülent Ersoy,Müzeyyen Senar gibi nice ünlülerin sahne aldığı seçkin müşterilere hizmet veren popüler mekanın günümüze yansımasıdır.

Beyoğlu Pera'nın Tarihi dokusuyla bütünleşen REVAN;İstanbul'un Tarihi Haliç sulietini yaşatan terası ve yeşillikler içerisindeki bahçesi,yüksek tavanlı tarihi iç mekanı ile Canlı Müzik ve Geleneksel Osmanlı Saray lezzetlerin sunulduğu bir atmosferdir...

Osmanlı Saray Mutfağının özgün lezzetlerinden oluşan Ala carte mönüsünün yanısıra,Grup organizasyonlarına dünya mutfağından farklı lezzetlerin sunulduğu ekonomik set mönü seçeneklerimiz bulunmaktadır.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

250 kişilik tarihi iç mekan,50 kişilik bahçe,1000 kişilik terasıyla Beyoğlu eğlencelerine farklılık katmakta iddalıyız.

Haftasonu Cuma-Cumartesi günü Türk müziğinin en popüler eserlerinden oluşan repertuvarımızda Neo klasik parçaları,eski İstanbul şerkıları ve Oryant Dans Show ile unutulmaz.Kazablanka Geceleri sizleri bekliyor...

Ayın belirlenen tarihlerinde "Şöhretler Geçiti"programımız ile Türk Pop Müziği,Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin ünlü isimleri sahne alacaktır.

Terasda 11:00-04:00 arasında DJ performans eşliğinde Marjinal Club partilerimiz çılgın eğlencenin adresidir.

Kapalı iç mekanımız bahçeye açılarak,sigara ve kahvelerinizi haliç manzarasına karşı keyifle içebilirsiniz. Vale hizmetimiz bulunmaktadır.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara