Friday, August 6, 2010

Şans Restaurant - Levent

ŞANS RESTAURANT 15 YAŞINDA!
İstanbul’un ödüllü iş yemeği mekanı Şans Restaurant, 15. yılını kutluyor. Lezzetli yemekleri, kusursuz servis kalitesiyle yeni yaşının haklı gururunu yaşayan Şans Restaurant, iş yemekleri ve özel buluşmalar için vazgeçilmez olmayı sürdürüyor.
İstanbul’un klasikleşen mekanlarından Şans Restaurant, Haziran 1992’de başladığı lezzet serüvenine; değişmeyen ekibi ve adresi, her geçen yıl yükselen kalite çizgisi, klasikleşen lezzetleri ile devam ediyor. Türkiye’nin en iyi iş yemeği mekanı seçilen, dünyanın en eski ve en köklü gurme kuruluşu Chaine des Rotisseurs`e üyesi olmayı başaran Şans, yeni yaşını onu 15 yıldır yalnız bırakmayan dostlarıyla kutluyor.
Geleneksel Şans lezzetleriyle serüven devam ediyor…
Yenilikleri seven ve çizgisini bozmadan farklı lezzetlerle menüsünü geliştiren Şanş’ta, 15 yılın kazandırdığı tecrübe, kusursuzluğu da beraberinde getiriyor. Pazı Dolması, Ispanak Kökü, Balık Çorbası, Köy Ekmeğinde Balkabağı Çorbası, Parmesan Sepeti İçerisinde Trüf Soslu Mantar Salatası, Siyah Tagiolini, Deniz Mahsulleri, Limonlu Risotto, Kızgın Tavada Az Pişmiş Orkinos Balığı gibi Ali Usta’yla özdeşleşen Şans klasikleri; daha pek çok yıl damaklarda iz bırakmaya kararlı.
Keyifli yudumlar…
Dünyanın en tanınmış şarap bölgelerinden getirtilmiş üreticilerden oluşan zengin bir kava sahip olan Şans, şarabın saklanması, servisi ve makul fiyatlandırılmasına verdiği önem ve titizlikle de tanınıyor.
http://www.istanbulrestaurants.com/ 'dan geldiğinizi belirttiğiniz takdirde Şans Restaurant'tan nakit ödemelerinizde %10 indirim kazanın!!!
İndirim için mutlaka kupon çıktısı ile gelinmelidir.
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara