Monday, August 2, 2010

Shorba - Astoria - Mecidiyeköy

SHORBA ŞİMDİ DE ASTORIA’DA

SHORBA artık Avrupa Yakası’nda da yerini aldı. 17 Nisan’dan itibaren Astoria’da konuklarını ağırlamaya hazırlanan SHORBA, yeni konsepti ile de farklılığını ortaya koyacak. Dünya’nın ilk çorba konseptli restoranı olarak yola çıkan SHORBA, dünya mutfaklarından derlediği 3 bin çeşit çorba reçetesiyle birlikte, Avrupa Yakası’ndaki çorba severleri daha fazla bekletmeden Astoria’da yerini aldı. Dünya mutfaklarından derledikleri çorba tarifleri dışında, özel soslu yemekler, salatalar, tatlılar ve hazırladıkları içeceklerle geniş bir mönüye sahip olan SHORBA, Astoria’da da bu özelliğinden ödün vermeyecek lezzetlerle dolu.

Astoria’da Akdeniz esintisini hissettirecek olan SHORBA, Akdeniz Mutfağı’nın eşsiz lezzetleriyle kendi tarzını birleştirerek şahane bir mönü hazırladı. Her gün farklı olarak hazırlanacak olan 18 çeşit çorba, sağlıklı sebze yemekleri, zeytinyağlılar, dolmalar, sarmalar, börekler, nohudun lezzetini ortaya koyan falafel, hamurlu kebaplar ve çay saatleriniz için leziz seçeneklerle mönüsünü zenginleştiriyor.

SHORBA, çalışanları da unutmadı. İş yerlerinin oldukça fazla olduğu bir lokasyonda bulunması nedeniyle besleyici ve doyurucu kahvaltı seçenekleriyle de güne enerjik başlamanıza yardımcı oluyor. Ayrıca toplantılarınızı da gerçekleştirebileceğiniz uygun bir ortam da sağlıyor.

Soğuk Çorbalarla İçiniz Ferahlasın

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte hem doymaya hem de serinlemeye ihtiyaç duyduğunuzda kaçış noktanız SHORBA olacak. SHORBA’nın yaza özel birbirinden lezzetli soğuk çorbalarıyla, hem karnınız doyacak hem de içiniz ferahlayacak.

Diyet yapanlara özel olarak hazırladığı düşük kalorili mönüsü ile de kilo kontrolü daha keyifli hale gelecek. Özel olarak istediğiniz bir diyet mönünüz de varsa eğer, diğer SHORBAlar’da da olduğu gibi, SHORBA Astoria’ya da listenizi iletmeniz yeterli.Ayrıca SHORBA’nın yemeklerinin hepsinde mevsiminde ve taze sebzeler kullanılıyor. Bütün çorbaları ve yemeklerinin besin değerleri yüksek, kalorileri düşük ve katkısız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara