Friday, November 26, 2010

Aziza Restaurant & Bar - Beyoğlu - Taksim

Istanbul Restaurants : Aziza Restaurant & Bar Bir döneme damgasını vuran; Blues, Rock ve Rock'n Roll müziklerini o dönemi yaşayamamış olan gençlere dinleten mekan Aziza...

Aynı zamanda The Beatles Cafe'nin sahibi olan Metin Bey, 6 yıldır aynı amaç doğrultusunda çalışıyor. Alkollü mekanlar içerisinde de bu işin başarılabileceğini kanıtlamak ve önüne her sunulanı yutan gençlere, gerçek müziğin ne olduğunu göstermek istemiş.

Canlı performanslara da yer verilen Aziza'da her Çarşamba akşamı açık sahne var. Tarzın dışına taşmamak şartıyla her grub sahne alabilir. Müziğin insan hayatındaki yönlendirici rolünün farkındalığıyla, son dönemlerde müziğin içine sokulan şiddet ve küfüre büyük tepkilerin yükseldiği günümüzde, bu durumlara karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Gençlere istediklerini vermektense, onlara doğru olanı göstermek Aziza'nın prensipleri arasında yer alıyor.

Popüler kültürün ve müziğin karşısında gerçek müziği dinleyebilmek istiyorsanız ve gürültünün içinde insan ruhunu bulamıyorsanız Aziza sizleri bekliyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara