Friday, November 5, 2010

Barba Giritli - Cibali - Fatih

Galata Kulesi’nden Topkapı Sarayı’na Sarayburnu'ndan Haydarpaşa’ya uzanan bir manzarada taze ve leziz deniz mahsulleri tatmaya ne dersiniz?

Kalite, lezzet ve tazeliği bir arada sunduğumuz mekanımızda, Girit usulü ahtapot ızgara, tarhun soslu deniz ürünleri, asma yaprağında ızgara sardalya, iskorpit kavurma, bal sirkesinde marine edilmiş kalamar ızgara, mantarlı ıspanaklı dil balığı, anasonlu hardal, soslu levrek fleto, elmalı ve tarhun soslu kılıçbalığı ızgara, fındık ve safran soslu uskumru, ceviz fıstık ve tarçın fırınlanmış tahin pekmez tatlısı gibi farklı tadları tadabileceksiniz.

Yemek ve mezelerimizde kullandığımız malzemelerin çoğunu şehir dışından ve kendi doğal ortamından getiriyoruz.

Otlar İzmir ve Ayvalık’tan, hakiki zeytinyağı Ayvalık ve Girit Adası’ndan, içi cevizle doldurulmuş kırma yeşil zeytin Rodos Adası’ndan, beyaz peynir Edirne’den...

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara